onsdag 6 juni 2012

Tid att drömma

Den här veckan blev inte som jag hade tänkt mig... Jag har dragit på mig en ordentlig sommarflunssa så livet känns inte så livat just nu ;O( Jag har varit nedbäddad mesta tiden av dagen medan drömmarna har avlöst varandra...

Jag tar er med en sista gång på vår semesterresa till det otroligt vackra Kroatien i solnedgångens timma. Sista kvällen tog vi en (OBS! myggfri ;O)) promenad längs stranden när solen sakta kröp bakom bergsryggen. 


Det såg ut som tusentals eldar och facklor tändes i kanten av stranden på fastlandet när skymningen föll. Magiskt vackert att titta på! Påminnde starkt om firandet av vår villaavslutning eller veneziaden på sensommaren.


Om vi bara har orken och hälsan kvar kommer vi nog att återse landet som har etsat sig in i våra hjärtan en annan gång också ♥ Jag hörde just på nyheterna att strejken på Finnair är stoppad. Tack och lov för det! Min man visste inte tidigare idag om och hur han kommer tillbaka från Shanghai till helgen. Jag vill gärna ha hem honom för i helgen väntar oss ett annorlunda program i skärgården... och vädret lär bli strålande ;O) Det håller jag tummarna för!

Kram

8 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Har du tittat på mitt semester väder?Hoppas att din man hinner hem så ni kan genomföra ert program o du som råkat ut för flunsa ,hoppas du kryar på dig ,kram Nette

Monica, Blogg Betongkrukan sa...

Hej,
Krya på dig! Vackra bilder du bjuder på. Besökte Jugoslavien en gång för väldigt länge sedan... Jättevackert!

Hoppas ni får en ljuvlig helg!!
Hälsningar monica

Louise sa...

Inte roligt med influensa på sommaren! krya på dig!

Vform sa...

Tack Gugi för alla bilder och berättelser om drömlandet :O)
Här har du en som längtar dit ...

Hoppas flunsan lättar till helgen och att din man är hemma då :)
Ha en trevlig helg, kanske vi får vara med på ett hörn efteråt ;O)
Kram!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Sommarinfluensa är inget kul alls, hoppas du blir frisk och maken kommer hem så ni får er skärgårdshelg. Underbara bilder från er resa, har sagt det här förut, men du är en superduktig fotograf. Min rosa pion har jag grävt upp hos min mamma och flyttat hit, hon kallar den för bondpion.
Kramar
AnnaMaria

Lyckoslanten sa...

De myggfria promenaderna längtar man efter. Ett plus när man väljer ställe att resa till är om det finns "venezianska" hamnar.
Tråkigt att du blev sjuk, men kanske det ordnar sig till helgen. Låter som spännande program det där! ♥

nattugglan sa...

krya på dej..inget kul då man blir sjuk..då det skall va sommar, men var är värmen..

Maria sa...

Usch inte influensa ...krya på dig. Och vilka underbara bilder du visar.
Önskar dig en fin helg nu, kram från Maria ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...