onsdag 7 juli 2010

Pionbukett och vinstHalloj på er! Får jag lov att visa världens härligaste och finaste bukett pioner som jag köpte på torget i söndags?


Ååh, vad jag har njutit av dessa blommor sedan dess. Doften är alldeles underbar...

I buketten finns flera knoppar också så jag hoppas att den kommer att vara lääänge...

Pionblommorna är verkligen stora för den ena är åtminstone 20 cm i diameter. Min pionbuske på gården ska till att börja blomma också. Några knoppar har halvvägs slagit ut. Till stor lycka!

Idag var vi till mina föräldrars sommarstuga och sedan for vi till stan för litet shopping. När jag kom hem på kvällen väntade mitt paket från tävlingen hos fröken Tindra med bloggen Rosorochkaprifol på mig ;O) Så gulligt! Jag är oerhört tacksam att just jag vann!

Helt underbart fina servetter! De här kommer att göra sig fina på festdukningarna framöver!

Njut av sommaren bloggvänner!


6 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Grattis till vinsten!
Pioner är verkligen otroligt vackra.Jag har många buskar som blommar just nu.De blir stora och tunga när de blommar så de ska nog ha stöd från alla håll.
Men det är knappt så att jag näns plocka av dem och ta in :)
Ha en bra dag! Kram Kicki

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis! Det där var dom finaste servetter jag sett, kommer bli fint och duka med dom. Och vilken bukett, extra fint för att det var olika färger på pionerna.
Solig kram
AnnaMaria

Lyckoslanten sa...

Oj så du har lekt med bilderna! ;o) Vackra pioner! Och grattis till den fina presenten! Verkligen fina servetter! Hoppas din dag är lika vacker som min! ♥

Käranån sa...

Så vacker pionbukett!! Mina pioner är nästan utblommade, man vill ju bara hålla dem kvar, så fina som dom är... Du kan skära att nytt snitt på pionknoppen och hålla den under varmt vatten en lite stund, så slår den ut. Hoppas att det tipset funkar, för mig gjorde det...
Grattis till en jättefin vinst!

Fröken Tindra sa...

Jösses, vilken vacker bukett du köpt! Jag blir helt lyrisk och vilka vackra foton du tagit på den!! Bara njuter!
Vad roligt att servetterna hittade hem till dig som de skulle! Hoppas att de kommer till användning som sagt.
Kram på dig!!

Britt Granberg sa...

Du är helt fantastisk fotograf, jag blir alldeles lyrisk av dina vackra bilder. Och pioner som är den finaste blomman jag vet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...