torsdag 27 januari 2011

Formar till glass o dyl


I förrgår fick jag paket på posten från goa Pia med den härliga webshopen Atelje Skogslyckan. Jag hade beställt två fina formar av henne. De blir perfekta till glass och parfaiter bland annat ;O) Den ena är i vitt porslin med fint mönster och den andra är gjord i zink.

Imorgon är det så äntligen dags för fredag igen! Skönt!  Tur att veckorna går fort för nu vill jag ha vår och solsken ;O) Har ni förresten sett väderprognosen framöver? Det utlovas rekordkall februari och mars... Jag hoppas i varje fall att någon har beräknat fel ;O)

Må så gott! I nästa inlägg blir det litet mumsigare bilder så håll ut tills dess!


7 kommentarer:

Bea sa...

Verkligt söta formar och kanske det blir ett först smakprov med ngt gott ur formarna i helgen :)
Ja, fyy vilken vinter, vi får hoppas att vindarna vänder och att vi i först hand begåvas med lite fler solskensdagar framöver.
Trevligt veckoslut! / Bea

Ord & Känsla sa...

Vilka fina formar du har köpt!
Jag var inne hos Pia idag för att förhoppningsvis få mer info om en gammal kanna jag köpt på loppis igår. Har fått tips om att hon är en hejare på det området!

Kram Helena

Nette Cecilia sa...

söta formar,hoppas prognosen är mycket fel,kram Nette

Vform sa...

TACK Gugi ...
Visst går veckorna fort nu ...
Det lovas visst kallt, men ljusare är det i alla fall! Snart är detta över!
Varm kram till dig också :)
Ha en skön helg!

Skogslyckan sa...

Men hej! Vad glad jag blir att du blev nöjd med formarna. Och så gulligt av dig att visa dem här på bloggen. Vilken fin blogg du har, skall genast lägga mig till som följare. Kan meddela att jag inte fått nån räkning, så det verkar som det hela gått bra. Ha en riktigt fin helg!
Kram Pia

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Nej men hu!! Inte mer av den kalla vintern! Hoppas verkligen någon beräknat väldigt fel. Vilka ovanliga och söta formar du har köpt. Som vanligt har du säkert en jättesmart och god idé till dom också ;) Hm ja, vi får se vad det blir av min så kallade tårtidé till helgen... jag är lika spänd över resultatet som ni andra haha!

Kram Sanna

Lyckoslanten sa...

Hörde det där om kallt och länge än! Ogillar! Söta formar som jag kan tänka mig vi får se eftervarianten av!
Önskar dig en skön helg! Själv ska jag på fortbildning i morgon! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...