tisdag 20 mars 2012

C-vitamin, D-vitamin & Multivitamin...

...tänkte jag kunde vara bra att mota bort eventuell vårtrötthet med och varför inte stärka kroppen lite extra efter vinterns förkylningar och mörker... Paketet med produkterna som jag beställde här levererades som på beställning igår fram till dörren. Verkan av vitaminerna uteblev inte heller... tyckte att energinivån steg redan efter första tabletten..hihi... 
En del andra skönhetsprodukter beställde jag också... Vad sägs om att smörja in kroppen med yogurtkräm? Låter inte det både nyttigt och välmående för huden? Jag gillar utseendet på dessa burkar och flaskor... blir så fina på hyllor och vackra blickfång i inredningen i badrummet.
Nästa vitaminkick var att köpa hem lite blommor till matbordet... Färgglada sådana och mycket uppiggande för ögat! Jag planterade några stycken olikfärgade i en soppterrin som jag har köpt på loppis. Den föll jag pladask för! Locket finns också kvar och jag gillar handtagen samt den vackra dekorationen med körsbärsblommor runt om.

Dagens skönaste stund var en tur till massören för ryggmassage... Och än en gång kan jag bara konstatera att dagarna går så fort när man har roligt ;O)

Kram till alla!

3 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Kul att du började dagen likadant som jag .ett paket kom till mig från samma ställe som dina produkter i slutet på förra veckan:Bra produkter till bra pris.Vårfärger ser jag att du inhandlat också.Gjorde ett minst sagt vågat klipp i kväll hos frissan ,såg en bild i en tidning så blev det ,kram från en alldeles ny Nette.

Sanna - My Blueberry House sa...

Gokväll!

Jag borde verkligen börja med vitaminer men vet aldrig vad jag ska välja för några. Finns ju så många! Hur vet jag vad som är bra och om jag får i mig rätt vitaminer... vad är bra för kroppen liksom. Ska ta och kolla in sidan du hänvisade till. Har du precis startat upp med dina? Låter ju kanon att du känner av effekten direkt hihi! ;)

Vilken söt terrin du hittat. Jag använder min som kruka också. Jättebra tips!

Ha en skön kväll - kram Sanna

Louise sa...

Så bra att känna effekt redan efter första tabletten hihi...;) Hoppas mina kommentarer i fortsättningen kommer rätt och lämnar roskiset utanför? ha det gott! kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...