fredag 2 mars 2012

Laddat för fredagsmys


Tjohoj! Härligt med fredag och för mig är kvällen extra härlig för dottern kom hem från sin femdagars skidresa till Lappland ikväll. Det är med lättnad man konstaterar att allt har gått bra. Resan hem tog bara den nästan 11 timmar med några pauser förstås.. Det är ju mycket som kan hända längs med vägarna i synnerhet som det har varnats för både blixthalka och dåligt före till följd av regnskurar.


Dagens bilder är foton jag har tagit på tulpanerna som har klarat sig ovanligt länge i vasen den här gången till min stora glädje. De brukar inte bli särskilt långlivade iaf inte hos mig ;O) Nu blir det fredagsmys med familjen och en titt på Voice of Finland och Sweden. Våra fredagsfavoritprogram i vinter!!!
 Kramisar

6 kommentarer:

Bittan sa...

Skönt att ha fått hem henne :-)Det blir värre och värre kan jag berätta !
Gillar inte alls att mina kära är ute på vägarna, inte för att de kör illa utan för alla andra !
Oj vad snö ni har förresten ......
här börjar våren så smått kiksa fram, sol , snödroppar och barmark
men isande kallt har vi haft idag.
Ha det så bra .
Kram Bittan

Bea sa...

Skönt att resan gick bra och samtliga lyckligt hemma!
Ha en skön helg och mycket mys! /Bea

Livet på Vestergård sa...

Så roligt att få hem dottern till fredagsmyset :)

Lycka är ~ Onnea on sa...

Önskar dig en trevlig helg!
~marita~

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Skönt att det gick bra hem, men jösses vilken lång restid. Här blir det en bukett tulpaner varje fredag efter städningen är avklarad. Fräscht och fint till helgen ska det vara ;)

Ha en skön helg!
Kram Sanna

lyckobo sa...

Härlig färg på tulpanerna, och vilken tur att allt gick väl för dottern! Mannen var med äldre sonen i slalombacken häromdan, och då var nog lilla mammahjärtat oroligt! Har en "talang" att inbilla mig de värsta saker som kunde hända, och det gillar jag inte alls! Skulle helst bara vara cool, utan som helst oroskänslor...
Skön helg!
p.s. den nya ordidentifieringen med två otydliga ord är svårtolkad,jag måste väl vara en robot då :D! Har väl själv en likadan test i slutet, eller?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...