söndag 11 mars 2012

Nytt rekord

Teaterkikare loppisfynd

... blev det för min del i helgen med inte mindre än två rockmusikalupplevelser. Dessutom var det andra gången jag såg denna. Det har aldrig tidigare hänt att jag har varit på en och samma musikal två gånger och jag skulle absolut inte tveka om jag hade möjlighet att se den en tredje gång... Den här gången hade jag nöjet att njuta av den från första parkett. Det var min julgåva till min man och han blev lika tagen som jag (vilket förstås var meningen... fniss) Musiken, danserna, kulisserna och kläderna... Wow.. det går inte att beskriva... måste ju bara upplevas på nära håll ;O) Vad sägs om Bonnie Tylers låt Total eclipse of my heart? Min allra första musikkassett som jag fick i barndomen (på den tiden fanns inga nymodigheter som ipodar och mp3spelare) var just Bonnie Tylers album med samma namn och den spelade jag sönder! Låten var även den otroligt mäktig i musikalversionen...

Vy från österbottniska slätten tagen via bilfönstret

Konserten/musikalen med Gubbrockarna njöt vi av på fredagkväll. Det blev en härlig nostalgitripp tillbaka i tiden med mycket 50-tals musik i stadens kända kvarter.. 

Idag skiner det från klarblå himmel och det ska tankas solenergi!

Ha det gott!

7 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Du har säkert huvudet fullt idag med upplevelser,ser ut att bli en fin dag ,kram Nette

alegni sa...

Vi har faktiskt tänkt se Queenmusikalen en tredje gång när vi åker till London i april. :)

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Vilken musikal, så mäktig! Att ni tordes sitta på parkett med dessa vampyrer så nära inpå... *fniss*

Apropå kassett så minns jag starkt när jag fick min första freestyle en julafton och musiken som följde med. Min mamma diggade Paul McCartney och jag fick förstås just den, haha! Inte alls vad jag hade räknat med då jag helst velat ha Michael Jackson. Men, Pauls låtar växte (No more lonely nights, Eleanor Rigby, Long and winding road..) och kassettbandet gick varmt mellan mig, mamma och min syster som knyckte det så fort de fick chansen! Haha vilka minnen! ;)

Idag har vi en strålande dag här. Dottern och mannen har en heldag med innebandylaget och leker på Boda Borg i Oxelösund, några timmar härifrån. Sonen sover..(!) trött tonåring - och jag ska nog ta en cykeltur ut i solen om en stund.

Ha det fint!
Kram Sanna

Liljas Corner sa...

Låter som en härlig upplevelse! Då vi var små tyckte jag och min bästis att Bonnie Tylers röst var sååå cool :)

Livet på Vestergård sa...

Härliga musikupplevelser du fått ta del av i helgen! Skönt med sol & plusgrader i dag.
Kram Kicki

Lyckoslanten sa...

Nu harmar det mig eftersom jag blev intresserad att se den musikalen när du skrev om den förra gången och vi har diskuterat saken med vännerna. Nu ser jag att de få föreställningar som är kvar är slutsålda! Så går det när man inte kommer sig för! Men du har haft en fin helg i musikens tecken kan jag se! ♥

Bea sa...

Vilken fin helg du haft, både vädermässigt och på upplevelsekontot!
Ha det gott! /bea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...