lördag 17 mars 2012

Pysseltips


I en tidning fick jag tag på en mall till en gåvostrut med hjärta upptill... Den skulle prövas bums för som tur var skulle dottern på födelsedagskalas idag och behövde en trevlig inslagning för sin present till sin kompis som blir tonåring i helgen ;O)Inte alls svår att göra... bara att klippa ut modellen nedan på ett lämpligt vackert papper och limma fast ena sidan ;O) 

Ha det gott i lördagskvällen!

Kram

6 kommentarer:

Bea sa...

Verkligen sött med egen tillverkad presentförpackning.
Trevlig kväll /bea

Nette Cecilia sa...

Enkelt o vackert ,kram Nette

Sanna - My Blueberry House sa...

Så gulligt! Tur att du hade det perfekta tillfället. Så där kan jag känna ibland när jag ser nåt pyssel som jag vill prova själv. Man vill ju gärna att grejerna ska komma till användning!

Ikväll är jag lite mör i kroppen. Fick för mig att börja ta tag i garagestädningen... och det är inte gjort på en kaffekvart! ;) Ena halvan är nu rensad men mycket mycket kvar! Urk. Imorrn blir det till att åka till återvinningen med skräpet som nu står kvar ute till grannarnas beskådning! *fniss*

Ha en skön kväll och semestervecka!
Kram Sanna

Liljas Corner sa...

Fin! En sån kunde man säkert ha användning för nån gång.

Lyckoslanten sa...

Jag har gjort den tidigare, men allt ser så mycket vackrare ut med dina inspirerande foton! ♥

STENLYCKA sa...

Tack för det söta tipset!
Jag sitter framför datorn och njuter av helgens sista timmar. Vill sända dig en kram och önska dig en fin ny vecka. Har varit dålig på att skicka hälsningar den senaste tiden, men ibland räcker tiden inte till.
Allt gott till dig!
Raina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...