måndag 12 mars 2012

Morgonsol

... har guld i mun heter det ju! Imorse på väg till jobbet steg solen upp över horisonten vid sjutiden. Wow! Det var ju ett tag sedan man senast såg det stora runda klotet så tidigt på morgonen. Blänket över isen på fjärden gick inte heller att ta miste på!

Våren känns allt närmare för varje dag... Skönt! Snötäcket krymper allt mer och snart är isen bara ett minne blott! Bilderna på solen är tagna genom bilfönstret med gasen i botten... nästan ;O) Oftast har jag stor lust att ta mig en svängom med kameran dessa fina morgnar men tiden är alltför knapp för jobbet kallar... Gäller att öva att knäppa bilder som hastigast genom rutan istället!


Det är inte långt kvar till påsk. Jag kunde inte låta bli att köpa hem en förpackning med glasägg från Pentik i lördags. Där finns mycket vårnytt och fint att titta på som vanligt... Ett måste när man åker till grannstaden är att besöka inredningsbutiken Sapira och där gjorde jag rena fyndet; en hissgardin med broderat alfabet från Svanefors med inte mindre än 70% rabatt ;O) Me like!
 Kram

5 kommentarer:

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

För att ha haft gasen i botten och samtidigt lyckats ta dessa vackra bilder, måste du vara en MYCKET skicklig fotograf OCH bilförare!! Hihi ;)

Vilken härlig färg på äggen, får påskfeeling direkt. Idag hade vi ännu en solig dag med tio grader. Tog min första kopp kaffe ute på verandan och lapade sol en stund. Så skönt det var! Ja, jag lyckades få dit en ny header med lite pill.. det var inte så lätt att då den i mitten och sen tyckte jag den blev för stor... men det får jag pyssla med en annan dag :)

Ha det bra!
Kram Sanna

Bea sa...

Helt underbart vackert!
Sött med pastellfärgade ägg. Får lov att klura på lite ägg-pyssel här framöver :)
Ha en fin vecka! /Bea

Nette Cecilia sa...

Vacker morgon här blev det likadant men kväll ,kram Nette

Vform sa...

Wao, vilka bilder!
Jag har solen över vattnet på kvällarna ... på morgonen kommer den över skogsbrynet :O)
Fin dag!

lyckobo sa...

Oj,vad länge sen jag besökte dig här sist! Har varit lat på kvällarna, och bänkat mig framför teven och sett någon skrattretande reality- serie ;).
Fina bilder genom bilfönstret verkligen, och härligt att våren äntligen är här!!!
Ha det bra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...