onsdag 14 mars 2012

Tokig i lampor!

Förra veckan gjorde jag ett makabert fynd på loppis... En golvlampa som hade DET lilla speciella! Andra fastnar för skor eller väskor medan jag gärna köper hem lampor stora som små ;O) 
Så här ser den ut i kvällsbelysningen! Den draperade tygskärmen går väl i ton med soffmöblemanget... Själva foten väger massor ( hade en del problem att få ut den till bilen) och är mörkbrun i färgen. Det borde gå bra att spraya den t ex vit ifall jag tröttnar på nuvarande färg.
Ha det så bra!
 Kram

4 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Ser att du har samma passion som jag när det gäller den sorten ,vackert fynd du gjorde kram nette

Sanna - My Blueberry House sa...

Gokväll!

Wow så snygg! Hihi och vill man ha nåt riktigt mycket så går det "släpa hem" med en gnutta jäklar anamma och envishet! ;) Lampskärmens form påminner om en hatt. Tänk ett brett band som hänger ner och dinglar lite med en av dina tygrosor på...

Kram Sanna

Liljas Corner sa...

Den var faktiskt speciell. Jag är också svag för lampor. Eller, jag tycker det är en ganska svår inredningsdetalj och har svårt att hitta det jag vill ha, men sen då jag hittar den rätta så blir jag eld och lågor!

Livet på Vestergård sa...

Jag har svårt för att hitta lampor. Söker ännu lampa till arbetsrummet utan att riktigt komma underfund med vad jag riktigt vill ha...
Kram Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...