söndag 4 mars 2012

Vinterkul i backenHelgen har varit rent ut sagt underbar... Det bästa vädret man kan tänka sig så här års! Igår tillbringade vi dagen bl a vid slalombacken. Ingenjörsklubben som min man hör till ordnade en friluftsdag för familjerna. Det bjöds på hissbiljetter, korvgrillning och kaffe med bulle. En riktig poppisdag och fin avslutning på sportlovet!


Det är inget fjäll eller så men ändå en kär liten "sockertopp" !!! Kolla molnen över backen... de var riktigt speciella igår! 


Korven fick vi grilla själva över öppen eld. Ett gäng franska studenter/turister njöt av solen bara i t-skjortor. Brrr... vinden var ändå lite sval...


Månen håller på och växer till sig. Det enormt tjocka snötäcket på garagetaket håller sig envist kvar medan det på husets tak gav vika i veckan som gick. Enorma krafter bakom så hjärtslagen höll på att stanna tidvis!Senaste natt blev både stjärnklar, dimmig och kall. Så imorse var världen alldeles vit  av rimfrost. Vackert! Jag visar bilder i nästa inlägg ;O)

Ha det bäst!

5 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Ser ut som en riktigt härlig dag där i backen! Fina månbilder du fotat.
Kram Kicki

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Härligt!! Vackra bilder! Dånet när snön ger vika kan få vem som helst att hoppa högt tror jag hihi.

Ha en fortsatt skön söndag.
Kram Sanna

Så Vitt Jag Vet sa...

Visst ger det kraft efter en så ljuvlig vinterdag !
Kraam
Sanne

Nette Cecilia sa...

Så härlig dag ni hade ,det har nog varit det underbaraste sportlovsväder som varit på länge .Vi fotade också rimfrosten idag ,kram Nette

Lyckoslanten sa...

Vilken fin månbild! Förstår att det där var en toppendag! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...