tisdag 27 mars 2012

Inte sååå dumt faktiskt...


... att bli ett år äldre (igen!), särskilt inte att bli bjuden med kaffe på sängen och överöst med blommor och presenter ;O) T o m lilla voffsingen klämde i med en alldeles egen grattissång på min dag som var i söndags!

Helgen började vi redan på fredagen då vi for till sköna Tammerfors för lite shopping och avkoppling. Genast efter att skolan slutade på fredagen åkte vi iväg. Vi sov en natt på hotell där. Lördagen gick åt till shopping och så klart skulle vi till Ikea ;O) Några stora inköp blev det inte precis förutom en stor kasse fylld med sparenergilampor...  Några kilometer från Ikea finns det här enorma shoppingcentret, som vi inte har besökt tidigare utan bara åkt förbi. Det är Finlands största med tvåhundra affärer under ett och samma tak. Stora varuhus och små boutiquer trängs sida vid sida. Här hade jag ledigt kunnat vara en eller två dagar! På de få timmar vi hade på oss såg vi endast en bråkdel av det stora komplexet... men som sagt, bra att spara något till nästa gång också ;O)
Födelsedagen till ära gjorde jag en mockatårta. Jag köpte färdiga marängbottnar istället för att göra egna bottnar och sparade ganska mycket tid på det viset ;O) Den blev fantastiskt god! Kommer absolut att göra den fler gånger!
Mumselimums!

Det blev både en skön födelsedag (även om dagen förkortades med en timme= sommartid) och en skön avslutning på vår vintersemester!

God fortsättning på denna vecka! 

11 kommentarer:

Sanna - My Blueberry House sa...

Nämen grattis i efterskott!! Låter ju som en toppen-födelsedag och helg! Kan avslöja att på söndag är det min tur.. jämnt och fint blir det också ;) Vilken tårta du gjort, ser preciiis ut å vara i min smak. Vad är det för smet? Du får jättegääärna lägga ut receptet :)

Ha det fint!
Kram Sanna

Louise sa...

Grattis! Och oj vad tårtan ser god ut...mums!

Nette Cecilia sa...

Grattis i efterskott ,Det där med att bli ett år äldre kan man säga så att man har fått ett år med mera visdom ,för visst lär du dig någonting nytt varje dag ,kram Nette

lyckobo sa...

Ojoj,låter inte illa alls! Massor av försenade GRATTISAR på din födelsedag!!! Kakan ser aah så mumsig ut!!!

Vform sa...

Grattis ... vilken skön helg ni hade!!

Bittan sa...

Grattis förstår att du hade en mysig födelsedag :-)
Kram Bittan

alegni sa...

varmt grattis i efterskott!
recept på tårtan mottages gärna. :)
kram

StrandviksVillan sa...

GRATTIS i efterskott!!
Ja, så kul att vi firar samma dag, det hade jag faktiskt glömt redan...
Hihi, lite kul också att även jag tummade marängbottnar och tänkte göra en snabbtårta av dom, men sen blev det nåt annat istället ;)

Trevligt med en liten hotellhelg! Om tre veckor ska vår familj åka iväg ;)

Ha det fint! kram, Ann-Christine

Annelis hantverk sa...

Grattis i efterskott!
Härlig shoppingtur ni hade också!
Ha en fin dag!

Lyckoslanten sa...

Men Grattis, grattis till dig! Vilken fin helg du fick! Tänk att jag har aldrig varit in via Ideapark även om vi passerat otaliga gånger. kanske lika bra eftersom det oftast har varit bråttom.
Ha det gott! ♥

Liljas Corner sa...

Va fint du haft det. Grattis i efterskott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...