torsdag 23 augusti 2012

Klenoden på plats


Det var den här klenoden som vi släpade hem från loppiset förra helgen. Mmm...  för min del var det GILLA från första ögonkastet ;O) Jag om någon älskar dessa renessansskåp med spiror och sniderier! Tung och bastant är den och när den en gång har hamnat där den är tror jag inte att den flyttas i första taget... Antingen skulle den hamna i vardagsrummet eller som andra alternativ i vårt sovrum. Det blev sist och slutligen det första alternativet och tur var väl det för det skulle ha varit kämpigt att få den uppför trapporna till övre våningen. 

Det blev lite annan omplacering på en och samma gång i rummet... Så här tycker jag själv att det känns mera luftigare och bekvämare iaf för tillfället ;O) Här och här kan du se hur det såg ut innan! Tallrikshyllan flyttade in i arbetsrummet och det vita vitrinskåpet fick nytt boende i gästrummet. 
Skåpet kommer från Västerbotten och har nu flyttat till Österbotten (fniss)... Jag kommer att byta ut knopparna när jag hittar nya, den ena fattas på en låda också. Här var iaf lite interiörbilder, det blir inte så mycket fotat inomhus när det är sommar. Häromdagen damp nya Ikeakatalogen ner i postlådan så kvällsprogrammet är det inget fel på... På vår semesterresa besökte vi hela tre olika Ikea och visst registrerades ett som annat "vill ha-prylar". Ibland behöver det ju inte ens vara stora förändringar för att ett rum ska kännas som nytt!

9 kommentarer:

Ann-Mari sa...

Vilken fröjd för ögat!

Vform sa...

Underbart ... och soffmöblerna passar ju utmärkt nu!
Njut!!

Nette Cecilia sa...

Jättebra ,gillar skåpet ,men jag gillar ju gamla möbler.hos oss är vi hemma o jobbar o sover sedan är det villan så man hinner inte göra så mycket innomhus ,kram nette

Nette Cecilia sa...

förresten snygg header

Bea sa...

Åhh... det blev snyggt och skåpet gör sig fint i sammanhanget. Det var värd all möda i världen, med att släpa hem den tunga stiliga pjäsen.
Kram /bea

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Vilken urfin möbel ni släpat hem! Fniss. Så vacker!! Blev kanonfint i ert stiliga vardagsrum.

Knopparna/handtagen gillade jag, går det inte hitta liknande tror du, hos någon byggnadsvård?

Trevlig helg!
Kram Sanna

Sanna - My Blueberry House sa...

Snygg header!

nattugglan sa...

Verkligen fin byrå.. el "klaffaskåp" som vi säger.. allt hittar du nu på loppis oxå:O)..soffan o stolarna passa ju bra nu..Ha en fin villaavslutning.

Stina sa...

Väldans tjusigt.:-) Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...