lördag 11 augusti 2012

På jakt efter sommaren


Vår femdagar långa bilsemester är till ända... Efter en del omständigheter ändrade vi våra semesterplaner och åkte söderut istället för till de norra delarna av landet. Ett beslut som vi inte har ångrat för en sekund! Bland det mest rogivande och avkopplande som finns är turer ute i skärgården med färjorna, som tar en ut till nya outforskade områden. Lugnet på holmar och skär går inte att beskrivas, det måste upplevas ;O) Havet som slår sina vågor mot strand och naturen som bländar med sin skönhet.


Sommaren fanns ju där, den riktiga och sanna!! Värmen, glädjen och den fina känslan, som gör en stum av förvåning... Häng med nästa gång till en riktig pärla av öar ;O)

Trevligt veckoslut!

5 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Ser att du tagit i land på Kökar, känner igen Fransiskus kapellet...Mina föraäldrar har stuga där och jag har tillbringat barndoms somrar där... Jag älskar naturen där och specilellt om ni var ute till Källskär förstår jag din hänförelse... Väntar på mera foton !
Kraam
Sanne

Lyckoslanten sa...

Då förstår jag var du har varit! Vi gjorde en liknande rutt för tre år sedan. Ser fram emot att se vilken ö du anser vara en pärla! ♥

Bittan sa...

Det ser väl ut som ni gjorde ett klokt val som ändrande av planerna.
Härligt !!!
Ha en fortsatt mysig helg .
Kram Bittan

Gunilla sa...

Vad trevligt att ni vistas i våra trakter...hoppas ni hade en trevlig resa:)

Bea sa...

Hej!
Låter helt underbart och med tanke på dina bilder fann du många somriga motiv.
Gissar att du varit i Ålands skärgård.
Kram /bea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...