söndag 19 augusti 2012

Nysilverbestick och lite annat


... smått och gott blev fyndskörden från i fredags på marknaden. Tyvärr har prisnivån stigit rejält på det mesta och de där verkliga fynden är svåra att hitta... Två roliga bestick för ett par euro styck hittade jag i form av en smörkniv och en sillgaffel.


Sedan tidigare har jag några Pentikkoppar med monogram på och nu hittade jag tre till. De tillverkas inte mera, de finns i både blått och rosa.


De här nysilverskedarna tyckte jag var söta med numreringen upptill, kommer att bli passande till de höga glasskålarna eller dryckesglasen!Till sist gjorde jag ett fint fynd hos min "favoritantikhandlare" från Stockholmstrakten, ett vackert silversmycke i Lapponiastil och det kostade inte alls mycket = G*L*A*D

Igår hade jag fullt sjå, efter att jag hade fått min man med på noterna, att kånka hem något väldigt stort och tungt från den lokala loppisen. Idag har ommöblering av så gott som hela hushållet stått på schemat och ännu är det långt ifrån färdigt. Med största sannolikhet får ni se lite bilder sedan när det är färdigt ;O)

3 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Du gjorde ju fina fynd ,det där smycket skulle jag också kunna tänka mig .Besticken var ju fina ,kram Nette

Vform sa...

Verkligen fina fynd ... och säkert ganska förmånliga ;O)
Spännande förväntningar ...

Trevlig kommande vecka till dig!

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Besticken var verkligen fina och annorlunda. Så många detaljer! Vilken tur du hade som hittade fler koppar till din samling. Pentik har jag bara hört talas om genom dig och det verkar som de har mycket fint. Juthbacka låter himla roligt. Populär loppmarknad!

Ha en bra start på veckan - kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...