torsdag 16 augusti 2012

Unik rastplatsVi hann uppleva en hel del under vår resa alltifrån äventyrsgolf till storloppisbesök i slottsmiljö... I Barkarby besökte vi outletförsäljningen och köpcentrum redan från morgontimmarna efter en natts sömn i Arlandastad.Ett ställe som jag läst och hört talas om är Zetas trädgård. Gissa om det var värt att stanna till just där? Underbart ställe... tror aldrig att jag tidigare har besökt en plantskola som fångar en så totalt! Växterna var ju så frodiga och blomfägringen stor! Med tanke på det var det inte så konstigt att folk bar ut hisnande mängder med fina blommande inköp till sina bilar ;O)
Jag gillade förstås att spana runt bland inredningsprylarna också...
I trädgården fanns många härliga rum och ett måste om man åker hit är att köpa sig en fika. Godaste cafe latte med något hembakat till för att avnjutas bland allt det gröna utomhus ;O)

Vi kan väl säga att vi tankade våra batterier på många olika vis här i denna välskötta trädgård... Fåglarna njöt precis lika mycket som vi! När vi ändå befann oss i Kungens Kurva måste vi ju bara besöka världens största Ikea! Hur stort var inte det... blev ju helt snurrig innan jag var ute igen ;O) Tur kanske att det var dags och ta färjan från Stadsgården hemåt då...


4 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Vilket härligt ställe ni var på kantänka mig att ni njöt .Kram Nette

lyckobo sa...

Så mycket fint ni fått uppleva, och fina bilder därifrån! Roligt att titta på sedan när kölden snart knäpper i knutarna,huuu,hemska tanke att sommaren strax är förbi!

Ha det bra!

StrandviksVillan sa...

Man blir verkligen resesugen när man ser bilderna...
Längtar efter nästa sommar, då blir det nog resa för oss, eftersom vi hoppade över detta år.

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Men jösses vilka utflykter ni varit på. Ser att jag missat flera den här veckan. Alla foton är helt magiska! Om turistbyrån behöver hjälp att locka folk, kan de alltid hänvisa till dina fina inlägg! ;) Zetas har man ju läst om i både tidningar och bloggar. Nån gång ska jag göra ett besök där också.

Ha en fin helg!
Kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...