fredag 3 augusti 2012

Marknadsfynd


Det är väldans grått ute idag, nu har det regnat ett ordentligt tag också. Jag har haft en dag i slöaste laget men jag kan ju ta och visa er nyaste nytt i mitt kök istället... Det är en kupa gjord av hönsgaller och inköpt på marknad. Passar alldeles utmärkt på den gamla köksvågen!

Senare ikväll ska jag drömma mig bort i böckernas värld... Bokhögen som väntar på att bli läst har växt sig högre än man kan tro den senaste veckan. Ett efterlängtat bokpaket från Adlibris anlände i början av veckan och igår kväll var jag på loppis i natursköna Fagerö (solen gömde sig dock bakom tjocka regnmoln) och fyndade flera läsvärda böcker! Naturligtvis smakade jag också på Österbottens största glass... ;O) Mmm, säger jag bara...

Ha det fint!

5 kommentarer:

nattugglan sa...

Så fin kupa!Passade så bra på vågen.Ja fy säger jag..jag har oxå en bokhög som bara växer,, haha..o inte har man tid att sätta sej ner o läsa..kanske sen då snöstormen drar förbi..Nu har jag en vecka på mej att städa på vinden..tills dottern med fam kommer den 12 aug..o då har halva aug gått redan.. vart har sommaren farit.Jag å sku vill smak på österbottens största glass.. men nu får jag nöja mej med en från frysen.kram

Bea sa...

Hej!
Det var en fin kupa.
Skönt att ha en bokhög i beredskap :)
Ha det gott /bea

Lyckoslanten sa...

Snyggt arrangemang! Bokhögen växer här med, men jag undrar vad hon som ska läsa sysslar med?
Skickar varma tankar! ♥

Kina sa...

Vilken fin kupa, kul grej att göra den av hönsnät :) Vad kul men bokhög, min håller så sakteliga på att minska, har nu bara två böcker kvar, sen är det dags att klicka hem lite från Adlibris igen:)

Kram Kina

Käranån sa...

Så fint kupan passar på din vackra våg! Fy och usch för detta eviga regnande! Jag har också börjat fundera på att besöka biblioteket och låna nån bra deckare att läsa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...