söndag 5 december 2010

Andra advent


Hej på er! Hur har ni haft det i helgen? Jag var på födelsedagskalas igår kväll och idag har jag tagit det ganska lugnt med ett kort stadsbesök och pyssel på eftermiddagen. Mitt projekt för dagen kommer jag nog att visa här på bloggen också men först vill jag kolla in det hela i dagsljus... ;O)

På vår gård finns flera islyktor nu. Min man är flitig på att göra sådana och han sköter dem  med ljus och allt... inte mig emot ;O)  De är jättefina i snön och mysiga på gården.


I fönstren har jag satt upp några stjärnor också under veckan. I köket  lyser vita metallstjärnor i alla fönster. Jag gillar dem verkligen... De ger ett sådant härligt sken.

I matrummet satte jag upp en stor pappersstjärna som är silvergrå men på bilden ser den guldaktig ut  pga det varma skenet. Pappersstjärnor är fina med sina olika mönster och jag har flera som jag gärna sätter upp i olika fönster.
Vår helg fortsätter ännu imorgon då det firas självständighetsdag i vårt land. I år tycks den infalla på en måndag så det innebär en långhelg för de flesta.
 Må så gott alla!

7 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så skönt det låter och vara ledig imorgon. Den stjärnan i plåt är jättefin, väldigt vacker form och hålmönster. Så roligt att mannen gör islyktor, tror jag ska tipsa maken om det....
Adventskram
AnnaMaria

Bittan sa...

Vilken pysslig man du har.
Islyktor är så fint. Min stackare bara skottar och skottar, det tar aldrig slut med snön här.
Han hatar verkligen vinter så det är inte riktigt läge att föreslå att han ska göra några lyktor :-)
ha en skön "extra" ledig dag imorgon.
Kram Bittan

Livet på Vestergård sa...

Så fint med stjärnor och islyktor!
Jag var också in till stan en stund i dag och jag var inte ensam, mycket folk som var i farten i dag.
Ha en fin självständighetsdag! Kram Kicki

Så Vitt Jag Vet sa...

Vackra stjärnor du har! Ja nog blir det julstämning med stjärnor i fönstret.
Kraam
Sanne

Lycka är ~ Onnea on sa...

låg i natt och tänkte på att det sku vara fint med islyktor. Få se om det blir av att laga. Brukar laga mindre lyktor i frysen.
Ha en fin självständighetsdag!
~marita~

Lyckoslanten sa...

Jag var in som hastigast här i går och njöt av stjärnor i fönstren och islyktor! Du må ge mannen komplimang för hans engagemang med dem! Önskar dig en fin självständighetsdag! ♥

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Mysigt fönster! Gillar också stjärnor och de i papp kommer ju i så många olika varianter, färger och storlekar så jag blir alldeles "ha-galen" ;) Tänk om man kunde få mannen till att göra såna fina projekt hihi! Lyser jättefint i snön.

Ska förklara vår klapplek senare. Vi hade jättekul och jag kom hem med fyra stycken denna gång, tjoho! :) Nu ska jag iväg på föräldrarådsmöte. Ha det bra!

Kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...