tisdag 21 december 2010

Förändring av klockskåp


Halloj ute i stugorna! Hoppas att ni inte är alltför stressade att hinna med allt före jul! Det gäller att njuta av förberedelserna också och göra det som man orkar och har lust med... 

I söndags tog jag tag i ett målningsprojekt som har väntat en tid på mig. Det var tidigare i höstas som jag fyndade detta läckra klockskåp på loppis för 10 euro! Klockan var förstås söndrig men vad gör det när det går att plocka ut den och göra om den till ett skåp?

Det är meningen att den ska få en hylla av glas inuti dit man kan ställa småsaker och de finaste parfymflaskorna jag har... ;O) Glaset har en fin dekoration i form av påfåglar. Jag placerade en liten led-lampa som går med batteri inne i skåpet och då lyser det upp så fint i mörkret.

Skåpet var från början mörkbrunt. Sniderierna var helt i trä med fina dekorationer. Sådana här småprojekt är roliga att göra. De tar inte så värst mycket tid och är enkla att hantera.

Ha det gott alla!

4 kommentarer:

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Här är det lugnt och skönt. Ikväll har ungarna haft sin julavslutning i kyrkan. Fackeltåg genom en vintrig julstad - väldigt fint! I år fick vi till och med plats i kyrkan, annars brukar det vara knökafullt så föräldrarna får stå ute i kylan och frysa.

Klockskåpet blev jättefint i vitt! Synd att klockan var trasig men, du har ju hittat en ny användning för den. Det kommer bli jättebra med dina fina parfymflaskor där i.

Fint hyacintarrangemang du har gjort i vågen. Gillar! Har kollat länken och det var ju en jättemysig bok!

Varma julkramar Sanna

Livet på Vestergård sa...

Så fin förvaring för dina vackra parfymflaskor!
Ingen stress inför julen här. Nu har jag dessutom fått jullov :)

Louise sa...

håhå...jag ser mig själv göra om skåpet till vitt....målningen rinner...eller klumpar sig...eller blir för tunn...Snyggt jobbat Gugi! En skön julhelg till dig och de dina! Kram

Min plats i solen sa...

Hej Gugi!

Vilket fint skåp det blev! :)

Jag önskar dig en riktigt fin jul och ett bra slut på 2010. Sköt om dig!

Kram Lotta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...