lördag 11 december 2010

Kram vänner


Hej go`vänner! Jag blir så glad att ni kikar in till mig ska ni veta! Så roligt att ni också tar er tid att lämna gulliga kommentarer för de värmer extra mycket ;O) Alltid lika spännande att öppna "posten"...

Jag har en speldosa med en sådan där glasboll som man kan skaka om så snön yr runt i den. Den har flera år på nacken nu och den kommer alltid fram till jul. Den är sååå fin... Härifrån beställde jag den. Det finns massor med nostalgiska och gammaldags saker att hitta på detta ställe. En riktig guldgruva!

Dagens ros till er bloggvänner! Jag är svag för dessa tennrosor och har flera stycken inköpta på loppis. Den här köpte jag förra veckan och den är originell eftersom den har blomknoppen i djupröd färg. Passar till jul, tycker jag!

Ha en mysig adventshelg!

9 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Det var verkligen en söt speldosa!
Ha en fin treje advent.Kram Kicki

Så Vitt Jag Vet sa...

Du har det så fint på bloggen så man kommer gärna på besök.
Ha en skön söndag!
Kraam
Sanne

C. Tvillingmamma sa...

Kram och va roligt att du tyckte om mitt lilla arrangemang,blev så fast i tanken med att ställa ljus i sanden efter att sett din bild,de blir mer avde här hemma kan jag säga! HA de så gott!

Bittan sa...

Så fin !!!! Jag har också en gammal liknande som jag köpte när barnen var små. Den har varit bortglömd några jular men jag ska nog "tvinga" Darlingen att leta rätt på den. Tack för tipset om den och butiken där du köpt den. Där fanns ju massor...vem vill inte ha ett helt gäng med såna :-)

Ha en fin 3:e advent

Kram Bittan

Lyckoslanten sa...

Hit kommer jag gärna! Vilken härlig glasboll! Jag försökte göra sådana ett år med eleverna, av barnmatsburkar. Det blev jättefint med en figur inuti! Ja den rosen passar bra till jul! Ska kika in på länken du gav! Ha en skön söndag! ♥

Nette Cecilia sa...

Här var det julmys med barndomskänsla,kram Nette

lyckobo sa...

Speldosan är verkligen nostalgisk och fin, och så blir det ju extra effektfullt med snöflingorna på bloggen! Visst är det roligt med kommentarer, vet ju hur glad man blir av varenda en, och till dig kommer man så gärna och kommenterar!!! Ha en bra Luciadag!

STENLYCKA sa...

Godmorgon!
En stor Kram till dig vackra Lucia!!!
Raina

Gela sa...

Vad vackert det är här på din blogg. Ha en fin dag/Gela

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...