tisdag 14 december 2010

Jul i sovrummet

Halloj! Idag har jag gjort det litet julfint i vårt sovrum. Jag bäddade med nya påslakan som är inköpta här. Allting i rött och vitt, en storfavorit för mig nu till jul...
Kuddarna med den röda texten är också inköpta på samma ställe.  Jag köpte dunkuddar till så känslan blir riktigt gammaldags när man rör vid dem... De runda kuddarna med monogram har jag själv broderat och dem har jag visat i ett tidigare inlägg.

I morse försov vi oss... Dottern var helt knäckt att hon kom en kvart för sent till skolan. Det har aldrig tidigare hänt och jag försökte trösta med att det inte är så farligt. Värre saker kan ju faktiskt hända! Nu är morgnarna så mörka att det skymmer ända fram till tio-tiden. Inte konstigt att man vill sova någon timme längre på vintern? På många ställen i världen tas det siesta på dygnets varmaste timmar... vore det inte ide att införa vintersiesta hos oss på dygnets mörka timmar??

Ha det bra tills vi ses nästa gång!

9 kommentarer:

Annelis hantverk sa...

Så fint och mysigt sovrummet är med de röd-vita mjuka kuddarna!
Ha det bra!

Livet på Vestergård sa...

Det där med vintersiesta var en bra ide´!
Så fint du gjort i sovrummet. Jag har inte alls pyntat i vårt sovrum, men rödvita lakan till jul vore inte så dumt.
Kram Kicki

Så Vitt Jag Vet sa...

Oj, oj vad vackra broderier på dina dynor. Var har du hittat mönster till
så vackra monogram? Njuter när jag ser!
Kraam
Sanne

4U2 sa...

Så fint du har det. Siesta försöker jag med på helgerna.

Nette Cecilia sa...

Det där med siesta i mörkret vore en bra idè ,vacker jul i sovrummet,kram Nette

C. Tvillingmamma sa...

Mmmm...mysigt med lite jul i sängkamaren med

alegni sa...

vad skönt det låter med att kunna sova om morgnarna... i går vaknade jag redan tre och kunde inte somna om, i dag tio före fem. jag har så mycket sömnskuld från hela hösten så jag kommer nog aldrig i fatt mig själv längre.
fint har ni i sovrummet. jag har beställt hem ett kuddfodral från ellos, men nu minns jag inte om det var den här rödvita eller den andra. mitt minne är inte vad det varit, suck.
kram

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi!

Vilken snygg header du har! Hihi vintersiesta det vore nåt! Så fint det blev i sovrummet. Rött och vitt är ju så snyggt, särskilt till jul. Skulle inte kunna vara utan den röda färgen. Kuddarna du broderade är sååå fina! Du är så duktig som kan brodera.

Kram Sanna

Lyckoslanten sa...

Jättefint i sovrummet med det rödvita. Gillar dina broderade kuddar så mycket. Jag har också bäddat med rödvitt, broderade Ikealakan. Ja en lång sovsiesta tills det ljusnar röstar jag för! Ha en fin dag! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...