onsdag 29 december 2010

Julprylarnas vara eller icke vara...


Nyåret närmar sig med stora steg... Jag behåller nog mina julsaker framme ett tag till. Det känns som om de har varit framme bara en kort tid. Vanligen brukar julsakerna hos oss ligga kvar till tjugondedagknut då julen enligt gammalt skulle städas ut... Får se hur det blir i år?Jag har inte så mycket julprylar framplockade. Det blir bara färre och färre för varje år! Det ska ju städas bort efter jul också... ;O)


Dessa glas från Indiska har redan i många år lyst upp i juletid på kakelugnskransen. Det spetsprydda glaset ger ett underbart skimmer som det är svårt att slita ögonen från.

Till sist en bild från TV-aulan i övre våningen. Gardinerna är nya för i år. De beställdes via postorder från Ellos. Idag kom nya vårkatalogen så ikväll ska jag ögna igenom den mera grundligt.

Till er alla en underbar kväll!

10 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Håller med om att det är jobbigt att städa bort alla prylar jag brukar göra det den helg som ligger närmast tjugondedag Knut.Glasen på spiskransen ,vackra,Nette

lyckobo sa...

Ljuslyktan i föregående inlägg var ju hur ljuvlig som helst, passar så fint in hos er! Vi har inte heller så värst mycket pynt, tomtarna skall jag plocka bort imorgon, men kuddarna får lämna kvar ett tag till! Dina spetsglas är verkligen fina och ger ett så mysigt mönster på kakelugnen!

Helena, Ord och Känsla sa...

Ha julsakerna kvar ett tag till! Vilka underbara bilder som pryder din blogg! Jag lägger till din i min lista och kommer att följa din.

Vi ses,
kram Helena

En vacker vardag sa...

Raden med ljuslyktor är ju väldigt vacker. Jag förstår att det är fint att sitta och titta på den. Tack för tipset om Ellos katalogen. Den skall jag beställa.

Ha det gott!

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja i vårat hus är det nog Tjugon dag Knut som gäller.
Men nog har det blivit mindre pyntat med åren. Dessutom vill jag ha julsaker i vitt och silver.... Men tycker att det är mysigt att se röda julprylar så kanske det kommer tillbaka....
Kraam
Sanne

Lyckoslanten sa...

Tjugondag Knut är regeln här i huset, men som det ser ut finns det inte så mycket att plocka bort i år. Tomtarna på spiselkransen hann aldrig komma fram! :o) Ellos har haft fina gardiner till julen. Jag ska ha Elloskatalogen som morgonlektyr! Gillar dina bilder! ♥

alegni sa...

sanslöst fina bilder igen!
jag börjar ha nog av julen nu, men ska försöka härda ut veckan ut åtminstone...
jag såg din ljuskrona på pentik igår - den är otroligt fin!

Lina Gardelid sa...

Fin fin fint! :)
God fortsättning!

Då var det dags för en ny tävling hos mig. Hitta på ett namn för en del av min verksamhet och du kan förutom äran även vinna fina priser..

Välkommen att kika in!
Kram
/Lina

Bittan sa...

Hej !
Ja här blir det oxå mindre och mindre för varje jul trots det så hindrar det inte att köpa nåt nytt ,det är konstigt .-)
Ljuslyktorna kan du väl ha hela året de var såååååå fina.
Stor kram Bittan

Vform sa...

Hej!
Visst ska vi ha röda julprylar framme i denna "vita värld" ;)
GOTT NYTT ÅR till dig och TACK för alla fina bilder du visat!
Roligt att du vill vara med i mitt lotteri ... Lycka till!
Kram.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...