torsdag 29 mars 2012

I ♥ Skärgården


Hej alla fina! Idag tänkte jag bjuda på bilder från vår vackra skärgård ;O) Snart är både snön och isen ett minne blott! Dessa bilder tog jag för drygt en vecka sedan när jag och min man bilade ut till skärgården första helgen av vår semester.


Vi klättrade upp i ett relativt nytt utkikstorn och utsikten var fenomenal över bygden.  Jag längtar till sommaren och ett nytt besök med varma vindar och blått hav!


Skärgården är helt unik och finns numera med på Unescos världsarvslista.  Den låga kusten stiger med många millimeter varje år. Stenarna har formats och flyttats hit på istiden.
Ett par svanar hade anlänt i väntan på sommaren...

De röda båthusen är både charmiga och vackra. Jag skulle inte ha något emot att inreda ett som lusthus/övernattningsställe... ;O)

Tack för grattiskramarna! För de som ville ha receptet på tårtan hittas det i senaste inlägget om du klickar på "mockatårta" ;O)

Kram

8 kommentarer:

Lycka är ~ Onnea on sa...

Så fina bilder. kanske du kan ta foton på samma ställen i sommar så vi får se hur där ser ut då.
~marita~

Vform sa...

Javisst, helt underbar är vår vackra skärgård ... för att inte tala om båthusen!
Vad vore kustbyarna utan dem ;O)
Underbara bilder du visar!
Ha ett fint veckoslut!

Bea sa...

Hej!
Underbara vyer och sjöbodarna är verkligen små pärlor vid kustlandskapet och visst vore det trevligt med in inredd sjöbod, den tanken gillar jag med :)
Ha det gott / Bea

PS Grattis i efterskott!

alegni sa...

Vad bra att du postade dessa bilder så slipper vi åka ut och kolla inlägget i båthamnen. :)
Kram

Så Vitt Jag Vet sa...

Här kommer försenade grattisar till dej ! Härliga skäribilder som du bjuder på ... Nog börjar man längta efter öppet vatten...
Kraam
Sanne

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Vilken utsikt, så vackert! Säkert ännu vackrare sommartid, lova att du fotar och visar oss :) Jamenvisst! Där är ju receptet hihi! I min iver tänkte jag inte på att kolla ordentligt i inlägget. Tack för att du mailade.

Ha en fin fredag!
Kram Sanna

Nette Cecilia sa...

Härliga bilder från ön i norr ,kram Nette

Bittan sa...

fantastiskt vackra pics även om jag föredrar samma bilder om sisådär 2-3 månader. Vad mycket snö ni fortfarande har kvar men kan tänka mig att det bara exploderar sen.

ha en fortsatt mysig helg.
Kram Bittan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...