måndag 19 april 2010

Årets isshow
Det blev en heldag igår för familjen på ishallen. Dottern tränar konståkning tre ggr per vecka och ett av årets stora höjdpunkter är isshowen, som hålls på våren. Årets pjäs handlade om Momo och tidstjuvarna.

Skrinnskoklubben har många duktiga konståkare, allt ifrån små barn till vuxna, som både tränar och tävlar i många olika grupper. I år gavs det tre föreställningar med fullsatta läktare.

Konståkning har blivit en mycket populär träningsform här eftersom Finland nu har flera duktiga konståkerskor, som har klarat sig bra på tävlingar runt om i världen och i OS-spelen.

Showen bjöd som vanligt på medryckande takter, fina dräkter och framförallt idel glada miner från åkarna, som glänste i kapp i strålkastarljuset. Toppen på alla sätt! Man ser på långt håll att barnen och ungdomarna gläds åt och njuter av att medverka i showen. Det är extra spännande att få fina håruppsättningar och sminkningar gjorda av professionella redan tidigt på förmiddagen.

Allt förbereds väldigt noggrant och den senaste veckan har det varit träningar varje dag! Då showen är slut väntar rosutdelning till alla och fotografering på isen.


1 kommentar:

Livet på Vestergård sa...

Det ser verkligen fartfyllt och roligt ut. Jag förstår att det var en upplevelse både för de som uppträdde och för publiken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...