fredag 23 april 2010

Nygamla sakerJag har den sista tiden varit flitig med sprayburken ;O) Mina senaste projekt är ett brevställ som från början var färgad blå. Tyvärr var jag alltför ivrig att måla så jag glömde att ta några före detta-bilder på objekten. På brevstället schablonmålade jag dessutom bokstäver...

Mitt andra målningsobjekt var en skål eller stor slev eftersom den har ett långt skaft. Den var träfärgad från början. Själva skålen är gjord av en stor kokosnöt. Det går att hänga den på väggen också.

Igår öppnade ett nytt stort loppis i stan. Vilket betyder intressanta nya fynd! Jag fyndade två stycken gipsstatyer, en kvinnofigurin och en pojkbyst, till priset av en euro styck.

De fick sin givna plats i gästrummet på övre plan.

Ett annat fynd var också silverbrickan, som blev riktigt fin när jag hade putsat den. Den gav jag två euro för.


Ha en riktigt trevlig och mysig helg! H0ppas också att den blir extra solig och varm!2 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Vackra målningsprojekt!
Ha en riktigt fin helg!

Karin Lindström sa...

Fina fynd och fina små projekt du gjort! Det där med sprayflaskan låter som något som skulle passa mig. Jag har inte riktigt tålamod att måla just nu, har så mycket jag vill göra;)
Vad härligt att snön är borta hos er också! Hos oss har vädret varit hemskt de senaste dagarna. Det har snöat och varit kallt och blåsigt. Idag var det soligt på förmiddagen, men nu regnar det som aldrig förr. Vi får hoppas det blir bättre i morgon!

Ha en skön helg!

Karin

Ps Jag älskar vita broderier. Önskar bara jag kunde brodera själv;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...