onsdag 7 april 2010

Hallen byter skepnad
Under påskhelgen fanns även litet tid för förändringar hemma. Skåp har bytt plats litet här och var i vårt hus på sistone. Nu var det hallens tur =) Byrån i hallen blev flyttad till aulan i övre våningen.Byrån som blev stationerad i hallen har tidigare stått i vardagsrummet. Den är fyndad på loppis. Jag hade tänkt från början att den skulle målas vit, men numera är jag litet i valet och kvalet när det gäller den saken?! Så jag tror att det behöver mogna ett tag... Annars tycker jag att byrån är ganska passlig där den står nu både vad det gäller färg och storlek. Jag gillar marmorskivan ovanpå som är brun- och vitspräcklig.


2 kommentarer:

Karin Lindström sa...

Hej Gugi!

Den får du inte måla, den är underbar som den är. Jag gillar när det bryter av lite mot det ljusa och den ser ut att vara i fint skick också.
Jag blir så full i skratt när jag ser din gris på första bilden. Jag hade en precis lika när jag var barn. Undrar om den finns kvar hos mina föräldrar, den är underbar!

Ha en fortsatt kreativ vecka;)

Kramar
Karin

Livet på Vestergård sa...

Jag tycker byrån är fin som den är så ha inte för bråttom med att måla den utan låt den vara och känn efter ordentligt hur du trivs bäst med den.
Önskar dig en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...