torsdag 29 april 2010

Lampor behövs

Ikväll behövs det mera ljus i vårt hus. Kvällen är mörkare än vanligt, ute har det regnat och duggat hela dagen. Trist! Inte kul nu när våren ska sjungas in...


Jag har äntligen fått fram en ny lampa, som har varit i gömmorna en tid... Det var i slutet av förra sommaren som jag köpte den på loppis. Då fattades lampskärmen till den och häromdagen fick jag min man att byta kontakten till foten.

Den får stå på bordet i farstun. Eftersom den är pastellblå passar den bäst där.

Den är fortfarande i mycket fint skick fast den helt säkert har en del år på nacken. Jag gillar de fina detaljerna på gudinnan och amorinerna. Hoppas nu bara att det finns en vädergudinna där ute som sänder oss lite värme och solstrålar till helgen och valborgsfirandet ;o)


2 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tack för grattishälsningen. Idag blir det kalas här, är jättedimmigt just nu, men kanske kanske det blir sol när den lättar. Vilken häftig lampfot, den är väldigt vacker. Just att det var ljusblått var så fint.
Ha en härlig valborgshelg
Vårkram
AnnaMaria

Livet på Vestergård sa...

Snygg lampa! Jag har ju också upptäckt denna vår (!) att vi har för lite lampor i huset. Ännu fattas det en ovanför matbordet.
Ha en fin Valborg och första maj!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...