torsdag 8 april 2010

Drömmen om sommar


Sommaren känns ännu litet avlägsen och ändå inte... Veckorna går ju så himla fort! Tänk, att det redan är långt in i april =o)


Efter ett tandläkarbesök pga en sprucken tand kändes det litet bättre att ett paket från Adlibris väntade på posten. Jag hade beställt boken Sommar med Ernst därifrån. Ernst är en man helt i min smak med sina finurliga ideer och stil. Det ska bli ett sant nöje att kolla in nya boken! Boken Jul med Ernst läste jag i julas och den finns i tryggt förvar i bokhyllan. Nu väntar en lugn och skön lässtund innan John Blund kommer... tror också att det behövs litet medicin för det känns inte helt ok i tanden heller (usch!)


4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon. Hoppas tanden är bättre idag, jag jobbar med tandvård. Har barn och ungdomspatienter. Så jag tar aldrig betalt, det är skönt för det är väldigt dyrt. Förstår att du blev glad för boken efter det besöket. Bra att du tipsade, jag ska genast skicka efter den också. Ha en bra helg.
Stor kram
AnnaMaria

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej jag igen! Glömde svara på din fråga. Dörren är köpt i Karlstad/Värmland i en butik som heter Noll54. Tror den är dansk eller fransk.
Kram
AnnaMaria

Lundagård sa...

Adlibrispaket är alltid välkommet :-)
Tack för ditt fotobok-tips! Har hört mycket gott om ifolor, tror tyvärr bara att det inte fungerar för mac som jag har.
Trevlig helg!

alegni sa...

uh, tandläkarbesök är bland det värsta som finns. helt rätt att trösta sig med ernst efter en sådant!
ha en skön helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...