tisdag 20 april 2010

Vårtecken och boktipsSå lycklig man blir då årets första krokus tittar fram! Nu har snön så gott som smält bort på vår gård. Härligt! Ikväll satt jag en stund på terrassen och njöt i solskenet. Jag har också prövat på litet räfsning av gräsmattan. Det är verkligen vår i luften!

Undrar om det finns någon där ute i bloggvärlden som gillar broderier i vitt? I så fall tänkte jag tipsa om en jättehärlig bok, som jag köpte för en tid sedan på bokrean. Jag har hunnit bläddra i den ett flertal gånger. Broderierna är hur fina som helst och det riktigt kliar i fingrarna att sätta i gång och brodera.

Här kommer ett urval bilder ur boken som visar olika broderier. I boken finns fina bilder, lättförståeliga beskrivningar hur man gör och tryckta mönster.


Just nu har jag så många projekt som jag vill hinna med! Det hör nog till våren det med för man får sån energi att göra en massa nya saker... Men nu när det blir varmare ute kommer nog trädgården och uteliv att vinna över det mesta. Våren är den bästa årstiden så den måste man bara ta vara på!

Ha en fin kväll!


1 kommentar:

Livet på Vestergård sa...

Härligt då man känner att det är vår. Igår hittade jag också de första blomknopparna.
Bra att få lite boktips. Jag kan tro att det finns mycket fint i den boken.
Ha en skön tisdagkväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...