söndag 26 december 2010

Julklappsglimtar


Idag har vi haft en riktig slappardag! Jag har mest legat i soffan och vilat ut inför jobbet imorgon. Tänk, vad julen gick snabbt i år... De här röda tossorna som min mans moster har virkat kom med ett paket som tomten hämtade. De är så fina och jag kan inte slita ögonen från dem. Min dotter fick likadana så nu är våra fötter inbäddade i värmande ull. Ute har ruskvädret kommit över oss mot kvällen så snön yr och vräker ned. Det kanske förklarar varför man blev så trött på eftermiddagen ? 

Tomten hämtade många paket... Här är några glimtar:  en ny bordslöpare med hjärtan på och en ljuslykta från Pentik. Jag fick också ny parfym, presentkort, flera fina böcker, smycke, dörrkrans och mugg från Pentik m.m

En ny julbok hör till julen förstås. I den har jag hunnit bläddra och läsa idag. Här finns en massa tips och pyssel för julen så nu smids planer för nästa jul ;O)

Ikväll var det eldshow och ljusspår på isen vid en strand i stan. Det var elddansgruppen Titinki som bjöd på uppvisningen "Sagan om solen" för hela familjen. Vädret var ju inte det bästa men showen var mycket vacker och stämningsfull. De hade forntida kläder på sig och koreografin var mycket lyckad! Jag är väldigt nöjd att vi orkade ta oss dit och tillika få behövlig frisk luft efter all god mat och stillasittande inomhus... ;O)
 Ha det gott ute i stugorna!

9 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

det var det som dom höll på med då vi körde förbi i snöyran ,det var ett tjockt täcke som väntade när vi kom hem,vackra tossor ,o spännande ny bok ,kram Nette

Vform sa...

Hej Gugi!
Såå fina klappar tomten hämtade till er :)
Tofflorna var ju jättesöta!
Skulle varit en upplevelse att sett eldshowen!

God fortsättning!!

Lyckoslanten sa...

När jag ser dina vackra virkade tofflor börjar jag direkt fundera ut hur de är gjorda. Det är alltid roligt att försöka göra något från en bild. Den där elddansgruppen har agerat när min son har spelat med sitt band och han säger att han kände till att de skulle ge show i kväll. Ha en skön början på veckan och med jobbet. ♥

Lycka är ~ Onnea on sa...

Så fina tofflor, såna sku vara kul att virka.
verkar ha haft en riktigt mysig jul.
ha det bra!
~marita~

Louise sa...

Ja nu har du ju all tid i världen att riktigt få till det nästa jul hihi....Fina tossor!

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Så söta tossor! Så många fina paket tomten kom med till dig, det lönar sig att vara snäll hihi! Love that book! Eldshowen låter som en fin upplevelse i vintermörkret.

Ha en bra vecka!

Kram Sanna

Livet på Vestergård sa...

Jag förstår att du inte kan ta ögonen från dina vackra tofflor. Jag fick också ett par som dottern nålbundit enligt gammalt mönster.De är otroligt varma och sköna.
Det var säkert en upplevelse att se eldshowen!
Kram Kicki

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint med en eldshow, kan tänka mig att det blev magiskt. Och så fina julklappar du fått, ljuvliga tofflor. Och den boken såg väldigt intressant ut.
Ha det gott
Varm kram
AnnaMaria

StrandviksVillan sa...

Hejsan svejsan Gugi!
Roligt att läsa att ni haft en fin jul och så vackra bilder du har visat!
God fortsättning och så önskar jag redan nu dig ett riktigt gott nytt år!

A-C

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...