fredag 3 december 2010

Loppisbesöket


Hallojsan! Jag tänkte nästan glömma bort att visa vad jag fyndade på loppis förra söndagen i min juliver (fniss) Ett nytt smycke behövs inför julens alla festligheter... Halsbandet är från Kalevala och är i äkta silver och det såldes för tio euro. Det heter för Plise och jag är sååå glad för det ;O)

Ett helt dussin kaffekoppar med brödfat. Jag blev såld på dessa direkt jag såg dem... vita och fina med en rand av silver. Nu får jag allt röja undan litet gamla saker i skåparna för att få plats. Kanske det vore en ide att starta bloggloppis här på bloggen? Min juldukning kommer i år att gå i silver och vitt som ni säkert redan har räknat ut... Pajformen med den vågiga kanten kom också med från loppiset. Nu gäller det att finna nåt läckert recept till den!

Några gamla ljushållare fyndade jag också. Jag tycker att de är så charmiga och jag har redan gjort en juldekoration med sådana som jag säkert visar någon dag före jul...

Ha en fin helg allihopa  och tack för alla värmande kommentarer!

10 kommentarer:

lyckobo sa...

Otroligt fina fynd! Kaffekopparna kunde jag bra gärna ha i vår vitrin, härliga! En skön adventhelg till dig!

Lyckoslanten sa...

Nu börjar jag ju verkligen undra vilken loppis du går på. Vi har bokat bord fyra veckor framåt på en stor loppis i staden. Måste få bort en hel del här, ge bort en del igen också. Otroligt fina fynd du har gjort! Ha en skön helg! ♥

Min plats i solen sa...

Hjälp, vilka läckra loppisfynd du har gjort! :) Jag förstår verkligen att du är nöjd med dina fina kap. :)

Ha en härlig helg Gugi!

Kram Lotta

Sanna - My Blueberry House sa...

Det är inte klokt vilka loppisfynd du gör Gugi! Jag tappar hakan här.. Kaffekopparna är ju så snygga! Jag skulle gärna vilja ha mattallrikar i precis den stilen med silverrand men har inte hittat några ännu. Ja, varför inte ha en bloggloppis? Värt att fundera på tycker jag.

Trevlig helg!
Kram Sanna

Louise sa...

Den loppisen skulle jag också bra gärna besöka :) vilka härliga fynd, allihopa!!! Du hade också gjort så fint i hallen i ditt senaste inlägg, vitt, fräscht och vackra lyktor!

Bittan sa...

Blir säkert läcker dukning i vitt och silver.Gillade verkligen de gamla ljushållarna .Spännande att se vad du har hittat på för fint med dem.
ha en skön lördagskväll.
Kram Bittan

Anna-Lena sa...

Åh, vilka fina loppisfynd! Man blir verkligen på gott humör när man hittar så mycket fint. Själv har jag inte "loppat" på länge, suck... Ska bli spännande att få se din fina dukning sedan.

Önskar dig en fin 2: advent!

Kram Anna-Lena

Så Vitt Jag Vet sa...

Hej! Tassar in hos dej och har läst i genom din blogg. Märker att du fyndat otroligt fin saker på loppis.Charmiga foton ! Fin blogg.
Sätter din blogg bland mina inredningsbloggar så jag har koll på dej.
Besöker dej gärna igen.
Många kramar och trevlig självständighetshelg !
Sanne

Livet på Vestergård sa...

Du gör så fina loppisfynd! Här börjar det vara fullt i alla förråd och skåp så jag borde rensa ur, igen.
Ha en fin fortsättning på helgen!
Kram Kicki

Åsa sa...

Åh så fina saker du fyndat. Jättevackert smycke och kopparna är helt ljuvliga.

Trevlig 2:a advent
Kram Åsa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...