söndag 14 november 2010

Farsdag


Idag är det alla rara pappors dag! Grattis! Vi firade våran pappa med kaffe och tårta på sängen i morse. Litet sång blev det också ;O)

Jag firade min egen pappa tidigare i veckan. Vi kommer att fortsätta farsdagsfirandet nästa helg då det blir farsdagslunch på restaurang. Svärfar är bortrest denna helg så firandet fick vänta ett tag. Kicki med bloggen Livet på Vestergård presenterade igår ett pakettips i form av en skjorta, som jag inte var sen med att testa. Riktigt snygg blev den utan både symaskin och strykjärn...;O)

Nu är helgen snart slut och det är dags för ny vecka! Ha en skön kväll!

7 kommentarer:

Kalex © sa...

Titta in i min blogg! Den senaste Tilda bok för gratis nedladdning!
Kalex

Familjen Voigt sa...

Fin uppdatering av bilder etc på din blogg. Jag har försökt fixa till några passande snöflingor på min blogg men inte lyckats så jag kanske kan få tips av dig hur man gör?

Bittan sa...

Hej !
Läckert paket du har fixat till. Nästan synd att öppnas :-)
Hoppas du får en bra start på veckan själv har jag nedräkning till operation på torsdag.

Kramizar Bittan

lyckobo sa...

Va tur att det går att kommentera igen! Ååå en sån mysig restaurang ni varit till, ser otroligt gott ut,mmm!!! Skortan ser ju fin ut, synd att behöva öppna den ;)

Ha försökt hitta såna fina snöflingor som du har, hur ska man månne göra för att få till sådana???? Vackert!!!

Livet på Vestergård sa...

Så fint och mysigt du gjort här inne på bloggen! Nu går det också att kommentera som vanligt igen :)
När jag målade mitt skåp kvistlackade jag först. Sen målade jag med en grundfärg och till sist målade jag med en färg för möbler som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på. Innomhusfärg går kanske lika bra.
Ha en fin dag! Kram Kicki

P.s snyggt paket :)

Nicole sa...

Så fint paket! Å tårtan ser smaskig ut den också...Mycket gott har ni ätit på flera restauranger i dessa traker också ser jag. Jag har inte riktigt koll på vem du är trots att du handlat från oss ;).

Trevlig vecka!

Kram, Nicole

Lyckoslanten sa...

Ja det blir många som ska firas. Vi hade ingen tårta här hemma, men min mamma hade bakat en jättegod paj med blåbär. Oj så fin slipsen är på paketet! Jag ska göra flera sådana paket under granen. Ha en skön kväll! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...