tisdag 9 november 2010

Vinst på posten


Hallojsan! Nu är det exakt en vecka sedan planet landade och vi kom hem från vår semesterresa. Just nu känns det väldigt avlägset sedan. Livet har återgått till det normala. Hemma är det mörkt när man åker till jobbet och likaså när man kommer hem. Suck!

För ett tag sedan vann jag en trevlig vinst som damp ned i postlådan medan vi solade och njöt av värmen på varmare breddgrader. Det var Fyra årstider som lottade ut tygpåsar med tyghjärtan och tygstrutar från NyblomKollen och jag var en av de lyckliga vinnarna. Tack snälla!


Strutarna är i min favoritfärg vitt och grått och kommer att göra sig fina till juldekorationen.

Granen på framsidan fick agera modell. Den har växt sig stor nu. Nu väntas snö i rikliga lass till imorgon. För min del är den välkommen för det gör tillvaron så mycket mera ljusare ;O)

Ha det gott vänner!


6 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Grattis! Det var ingen dålig vinst! Trodde bilderna var från en broschyr och så har du en gran alldeles som på beställning!
Ja den där snöyran. Jag har en son som ska flyga, så hoppas han kan landa och inte blir kvar på något fel ställe! Ha det gott! ♥

Nette Cecilia sa...

Trevligt med vinst,kram Nette

Louise sa...

Trevlig vinst och färgen är härlig på strutarna!!

Monica, Blogg Betongkrukan sa...

Hej,
Grattis vilken fin vinst. Nyblom och Kollen har verkligen underbara textilier.

Ja visst går det alldeles för snabbt att komma tillbaka till vardagen.

Hälsningar Monica

Bittan sa...

Grattis ,vilken tur du hade :-) De passade ju perfekt i granen ute .Här har snön vräkt ner precis hela dagen och det ser verkligen ut som ett riktigt vinterlandskap.
Ha de gott.
Kramar Bittan

StrandviksVillan sa...

Grattis till den jättefina vinsten!!
Inget dåligt loppisfynd du gjort heller ;)

Ha det bra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...