lördag 13 november 2010

Fredagsmys i skärgårdenHallå på er alla! Jag har klarat av mitt andra julfest på en vecka allaredan! Igår kväll befann jag mig på denna utsökta restaurang långt ute i Kvarken tillsammans med mina jobbarkompisar.


Det blev en riktig mysfredag tillsammans. Efter välkomstdrinken bestående av ljus julglögg blev det bastubad och badande i uppvärmd tunna. Snön dalade sakta ned. I huset finns flera öppna spisar att mysa kring då mörkret har lagt sig.


Maten var förstås kvällens höjdpunkt. Eftersom vi hade haft en tidig lunch på jobbet var pinan lång på slutet innan vi blev kallade till bords ;O) Traditionellt julbord från stående bord bjöds vi på. Och gissa om det var läckert? Mmmm...mums!!! Otroligt mättande var bara förrättsbordet med sina allehanda rätter. Sedan blev det ännu stort varmrättsbord för att inte tala om dessertbordet. 

Vi har haft det nästan som tradition att besöka stället en gång per år nu. Fin miljö och den lugna atmosfären är mycket uppskattad efter en arbetsdag. Det var 23 nöjda själar som återvände hem sent på kvällskvisten med den beställda bussen därifrån.

Njut av lördagskvällen kära ni!

11 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Tänk jag har aldrig ätit där, men jag har gått bland de där tunnorna och njutit av naturen där några gånger. Vilken fin kväll du fick! Ha en fortsatt skön helg! ♥

Bittan sa...

Vilket härligt ställe !!!
ha en lika mysig lördagskväll även om det blir utan bad o julmat :-)

Kram Bittan

alegni sa...

yes, nu tycks kommenterarfältet funka igen!
vilken servering ni hade igår kväll. där hade man nog velat vara med på ett hörn...
jag har bara ätit en gång på kalles inn, för 21 år sedan i sällskap med arbetskamraterna på wasa tour. den gången blev det lite fisksoppa och mycket snaps, så hemfärden därifrån (det var före vägen var asfalterad) var en enda lång plåga ;)
skön kväll! kram

Louise sa...

Det låter som en verkligt mysig kväll!! Skön söndag!

C. Tvillingmamma sa...

Oh så gott du verkar ha de...härligt...sitter och småler lite...nästan lite förundrad över att jag inte ens blir lite avundsjuk :P

Creative Momone sa...

Så mysigt ni verkar ha haft det. Har varit dit några gånger men aldrig ätit där. Naturen är ju sååå underbar, karg och vindpinad. Har aldrig badat i tunna heller, tycker nog det börjar bli dags nu, kanske... ;)
Marianne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så mysigt det låter, en helt perfekt kväll med jobbkompisar. Jag har badat tunna en stjärnklar lucia-kväll, det var jättemysigt.
Blir jättesugen på julbord när jag ser dina bilder.
Ha en bra söndag
Kramar
AnnaMaria

Nette Cecilia sa...

Skönt ställe det där, har aldrig varit dit kanske någon gång i framtiden,ha en bra dag,Nette

Annelis hantverk sa...

Men oj så mysigt ni har haft det! Det skulle vara roligt att få åka dit en gång.
Ha det bra!

Käranån sa...

Vilken mysig kväll ni har haft!!

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Se där! Nu har kommentarsrutan hittat tillbaka tjoho! ;)

Åååh så mysigt det ser ut och låter med julfesten!

Ännu en snygg header och mysiga vinterbilder!

Ha en bra ny vecka - kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...