onsdag 10 november 2010

Vad är det som händer?


Hejsan! Är det någon av er läsare som vet vad som har hänt på min bloggsida då en del av er inte längre kan se något kommentarsfält? På min sida ser allt normalt ut...än så länge i varje fall ;O) Vad jag vet har jag inte ändrat på något! Jag har sett att kommentarsfältet saknas på mitt jobbs datorer och högra sidans kolumn har flyttat på sig så den kommer efter inläggen. Konstigt att det tycks vara olika på olika datorer?!? Om nu någon vill kommentera så försök att välja inläggets rubrik en gång så tror jag att kommentarsfältet kommer fram på skärmen efter inlägget ;O) Annars får jag ta och se över inställningarna i helgen som kommer.

Till något annat nu... För knappt en vecka sedan blev det loppisbesök och då fann jag denna ljuskrona från Pentiks kollektion. Det är den mindre i storleken. Den stora ljuskronan har jag också. Den fick jag av snälla jultomten i julgåva för två jular sedan och den pryder aulan på övre våningen.

Den mindre hänger nu i fönstret i matrummet. Det är äkta gammaldags stil... Halmen är utbytt mot järn och prismor reflekterar ljuset vackert. Hållbart och lätt att damma av ;O) En himmel man gärna tittar på...

Trevlig "lillalördag" till er alla som kikar in!


11 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Vackert med Pentiks ljuskronor! I min dator (iMac) ser allt fint ut och jag kan kommentera. Jag testade på en PC och det var ok. Märkligt!
Min lillördag har tillbringats på möte. Ha det gott! ♥

Livet på Vestergård sa...

Nu gjorde jag som du skrev och klickade en gång till på ditt inlägg och visst kom kommentatorsrutan fram då. Men när jag går in på din blogg finns det ingenstans att kommentera. Konstigt, men hoppas att du får det upprett.
Kram Kicki

Vform sa...

Hej Gugi!
Jaa du, vem förstår sej på allt i denna datorvärld :/
Jag har inte heller haft något kommentarsfält på flera av dina inlägg!
Men nu gjorde jag också som du sa ... :)
Hoppas det ordnar sig ...

Ha det bra!

Louise sa...

I min dator är allt ok men visst är det jobbigt med data strul ;( Ljuskronan är vacker, en verkligt fin himmel!!

C. Tvillingmamma sa...

Fantastiska!!! Ohh...jag vill ha/göra nu! :)

STENLYCKA sa...

Så vacker, skir ljuskrona. Hos mig ser allt ok ut på din blogg.Inga problem att se kommentarfältet. Hoppas det rättar till sig.
Kram Raina

Bittan sa...

Vilken läcker ljuskrona :-)Man ska ha tur ibland.
Här ser allt normalt ut o kommentarsfältet funkar som synes.Ha de gott i halkan
Kramar Bittan

Mrs. Zantstorm sa...

Lucky you med denna ljuskrona, jättefin!

Creative Momone sa...

Så vacker ljuskrona! Inte visste jag att Pentik sålde såna...den är ju egentligen ganska tidlös, jag menar inte så julig att man inte kan ha den hela vintern.
Tror att jag hade problem förra gången jag kommenterade ditt inlägg, få se hur det går nu?
Marianne

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Fin ljuskrona! Vilket fint ljus den sprider. Du hittar så fina saker på dina fyndletarresor :)

Hm.. det är ju nåt som är galet helt klart. Så lustigt att vi bara är några stycken som inte ser... blir inte klok på det. Nu gjorde jag som du sa och då gick det ju bra att få till en kommentar under rätt inlägg. Dessutom ser allt annat normalt ut då också! Men inte när jag får upp "första sidan" så att säga.

Jag provade även att ta bort dig från min följarlista och sedan skriva in dig igen (eftersom jag trodde att det var mina inställningar det kunde bero på) - men icke! Ingen skillnad då heller... Det kanske löser sig med tiden. Nu vet jag iaf hur jag ska göra tillsvidare!

Kraaam Sanna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag gjorde som du skrev, klickade på rubriken. Då först kom kommentarsrutan fram. Det var en häftig ljuskrona du köpt, så vacker.
Ha en fin kväll
Kramar
ps, roligt att du är med i utlottningen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...