måndag 22 november 2010

Idyll på landet


Söndagen igår innebar farsdagsmiddag på restaurang men dess för innan åkte vi via den charmigt lantliga butiken Quriosa. Den ligger litet avsides men är en verklig idyll värt ett besök!

Jag handlade en gåva där, dock inte till en man men väl till en dam... Till mig själv köpte jag nya julmagasinet från Jeanne dÁrc Living och en bokstavsschablon i plåt. Den här schablonen är så snygg så den borde ramas in ;O)


Här är några exempel på bilder från magasinet. Jag har bläddrat otaliga gånger i det redan. Inspirationen flödar... det är bara tiden och orken som tryter!

Ha en fin vecka! Advent närmar sig med god fart...

7 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Jag tycker också alla husen vid Quriosa är en idyll! Tidningen är så vacker att bläddra i. Den och schablonen beställde jag från Huset på landet. Har inte vågat använda schablonen, vill inte förstöra den! :o) Ha en skön kväll!

Livet på Vestergård sa...

Det ser idylliskt ut. Jag undrar om jag ska komma mig dit före jul...
Man borde få lite extra pysseltid så här dags på året :)
Kram Kicki

Familjen Voigt sa...

Vart ligger Quirosa? Alltid så stämningsfullt att kolla in på din blogg! Oerhört vackra bilder och inspiration! Hur har du fått till musiken?

himlaverket sa...

Verkar vara en butik i min smak...
nyfiken blir man ju var den butiken ligger och om den har någon webbis...
kram ullamaria

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Det ser verkligen idylliskt ut! Väldigt mycket jul över bilden också med snön och de röda husen. Myysigt! Jeanne d´Arc har jag inte vågat köpa - stooor risk att jag blir fast! ;) Men jag har sett många fina bilder ur den från andra bloggar och det här är ju inget undantag. Schablonen är jättesnygg! Ska man använda den?? Nä, häng upp den på väggen ;)

Kram Sanna

Min plats i solen sa...

Hej Gugi!

Vackert och stämningsfullt. :) Det låter som ni hade en riktigt fin söndag med mycket mys. Jag hoppas att veckan blir lika härlig den. :)

Kram Lotta

Vform sa...

Hej!
Hur mysigt som helst!
Kanske man måste ta sig en runda!
SÅ fina bilder du visar!

Ha en fin fortsättning!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...