söndag 17 juli 2011

Bland sanddynerna


Väl hemma från en liten minisemester med två nätter på bortaplan... Färden gick norrut med en första anhalt på det här stället. I dessa vidsträckta sanddyner passade det fint med picknick. Den långa stranden var rätt tom på soldyrkare och badsugna. De flesta höll till i den närbelägna vattenparken med många rutschbanor och annat skoj...


Badhusen är trevliga blickfång på stranden. Även dom var knappast i användning... dörrarna knarrade sakta i vindens sus.Vi hade tur och fick fina hotellrum på vår resa. Riktiga "sviter" och det ena  hade t o m bastu så det var en trevlig överraskning. Det blev en del shopping med bl a besök på Ikea i Haparanda och rundvandring i Gammelstaden i Luleå. I Piteå övernattade vi på vårt favorithotell och gick på storloppis i Badhusparken innan vi åkte tillbaka samma väg. Man kan gott och väl säga att även en kort semestertripp med nya vyer och upplevelser gör susen ;O)


Trevlig kommande arbets/semestervecka!


Kram Gugi7 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

den där resan gjorde jag för ca 30 år sedan kanske kunde man ta en repris någon gång ,nu blir det inte med två som har dåliga knän .Ser att ni haft det bra,kramis Nette

Ord & Känsla sa...

Vad fint det ser ut och vilka underbara badhus. Lite engelskt över det hela!

Ha en skön semester!
Kram Helena

Lyckoslanten sa...

Härligt! Vi gjorde den rutten med husvagn för några år sedan, men vi har kört "runt" till umeå alldeles för många gånger när det har varit isläge eller färjstopp, så vi får vila ett tag. Bra om ni hade god lycka med hotellen!
Ha en fin måndag! ♥

Livet på Vestergård sa...

Den stranden har jag faktiskt inte besökt ännu.
Så bra att ni fick en fin semesterresa!

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Tänk så väldigt lite jag vet om mitt grannland, för att inte tala om i mitt eget land! Finska rivieran ser jättefin ut och hotellen rena lyxen. Badhytterna är så charmiga. Som vanligt lyckas du fånga min nyfikenhet och intresse till att besöka nya platser.

Kram Sanna

Louise sa...

Härligt!! Påminner om sanddynerna från min gamla hemstad! ;)

lyckobo sa...

Tack,så roligt att du gillade tavlorna...lika färgglatt som resten ;)!
Visst gör en miniresa susen, men otroligt mycket hann ni se på så kort tid! Härliga badhus, och alla andra foton också!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...