söndag 10 juli 2011

Färden till Sagoland


Dagens utflykt började tidigt på förmiddagen. Det här ekipaget körde vi förbi på vägen...  en liten traktor med kärra och annorlunda last ;O)

Åtminstone en gång varje sommar åker vi hit. Förra sommaren var vi på plats nästan samma tidpunkt.Klicka här så kommer du dit. Dottern tog med en kompis och sedan var det bara att ladda upp med turer uppe i det blå, äventyr och hisnande upplevelser...


Området blir större för varje år. Det fanns några nyheter också, bl a en läskig  åkbana och 5D-film med rörliga stolar och effekter t ex rök och vind som gjorde att filmen upplevdes i verkligheten.


Här tillbringar vi gärna en dag på detta välskötta område. Roligt att bara gå runt och se på folk också. Och alltid finns det något att vila ögonen på för här finns massor med inspiration att hämta både när det gäller byggkonst och trädgård.


Inte förrän tre-tiden kom den utlovade åskskuren. Regnet öste verkligen ned  med intensiv kraft för  några minuter. Sedan duggade det och efter en halv timme sken åter solen.Till kvällen styrde vi hemåt nöjda och belåtna. Hoppas att ni också har haft en fin och solig dag!


Kraaam Gugi

6 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Det blir inte så ofta vi åker dit , men ett fint område är det. Jag förstår att ni var nöjda med dagen!
Kram Kicki

Lyckoslanten sa...

Jag kollade vad jag hade kommenterat i ditt inlägg från ifjol och jag håller med om att det är mycket välskött där. Så fina bilder - trevliga minnen. Bra att ha en dottern som tar er ut på skoj!
Ha en skön söndag! ♥

Johanna Stålros sa...

Vilka underbara bilder du tar! Kram Johanna

lyckobo sa...

Häftiga bilder på alla åkturer! Ballongerna såg ut som jättelika vindruvor, vart var de månne på väg... Borde nog ta en dag på pewepark, flera år sedan vi var sist!
Ha en skön söndag!

En vacker vardag sa...

Härliga actionbilder! Jag har aldrig besökt stället sommartid, men det verkar ju finnas mycket häftigt att uppleva där.

Ha det gott! Kram

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja det ser fartfyllt ut. Har inte vetat att det är en så städig nöjespark...
Kraam
Sanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...