lördag 2 juli 2011

En dag vid stranden

Jag har haft glädjen att njuta av vackert, soligt och framför allt varmt väder hela veckan. Igår kom det några häftiga åskskurar som lättade upp luften en aning i hettan... Dottern och jag for med farmor/svärmor i torsdags till deras sommarstuga som ligger långt ut i skärgården. Runt udden är det Sverige nästa ;O)


En dag vid stranden känns aldrig fel när det knappt går att andas på landbacken...

De vilda blommorna vid strandkanten var så fina att se på... Verkligen en natur att vara rädd om!

Ett dopp i badtunnan blev det inte denna gång... Ni må tro att det är skönt att sitta där och blicka ut över viken och vattnet! Strax nedanom brukar ett par svanar med ungar glida förbi ;O)Stenar finns det gått om i denna skärgård! Vattennivån är extra låg nu så en massa stenar som brukar befinna sig under vattenytan syns ovanför. Svärföräldrarna har varit så flitiga och duktiga med att gräva upp och rada tusentals stenar vid stranden.


Vi hade en helt underbar dag ute vid sommarstugan. 
Ikväll har min man och jag varit på vandring till ett skogskärr för att kolla in huruvida hjortronen mognar. Med hem kom ett liter av skogens guld och till råga på allt hittade vi litet kantareller också ;O) Har ni kollat in furstebröllopet i Monaco? Jag har bandat in det hela så nu ska jag ta mig en avkopplande stund i TV-soffan!

Trevlig helg vänner!

6 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Skönt med dagar i skärgården när det är så här varmt.Det är såna dagar vi ska leva på sen i vinter :)

Nette Cecilia sa...

har nog kollat på bröllopet ,2500 timmar på en klänning kan inte förstå vad som tog så lång tid på den 40000 svarowski kristaller tar ju en stund att brodera men ............. tror nog att det kunde gå snabbare ,ni har haft det skönt det är bra ,kram Nette

Lyckoslanten sa...

Å nej, jag har missat bröllopet, men jag hittar väl det nån stans! Men bra att du fick en skön dag. Det är bara havet som hjälper mot det kvava. ♥

lyckobo sa...

Fina skärgårdsbilder, så idylliskt där! Skönt med friska vindar såna dagar! Låter gott med hjortron och kantareller :)
Tittade bara 10 min på bröllopet, var bara nyfiken på klänningen, och visst var bruden vacker!

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja varmt är det... Vad hittade du kantareller redan... Men nog är det så underbart med värme !
Kraam
Sanne

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Vilken vacker plats dina svärföräldrar har! Alldeles intill vattnet och egen strand. Ser så fridfullt ut, förstår att ni njuter där. Dina bilder är fantastiska!

Neej, jag har totalmissat bröllopet. Hoppas det går i repris nånstans...

Ha en fortsatt fin semester - kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...