fredag 29 juli 2011

Sköna fredag!


Jippiee! Fredagen är extra efterlängtad... min första arbetsvecka efter semestern är avklarad och vardagen börjar återgå till det normala...  Hoppas att ni har haft en skön vecka!


I min trädgård blommar en annorlunda växt i sommar. Alpmarton heter den visst och ståtar med ovanligt vackra blommor i djupblågrå färg! Den lär vara en bra torkblomma också har jag hört!


Förra sommaren köpte jag två plantor på loppis och det har jag inte ångrat en sekund! Blommorna verkar trivas där de står och jag hoppas förstås på flera med tiden ;O) Den drar verkligen blickarna till sig...Hela veckan har vi haft det riktigt hett! Hoppas att det fortsätter över helgen med sol och värme... Grunden till lidret är färdigt så imorgon får vi börja placera ut stockarna ;O) Det blir kul att se hur det hela växer fram!

Kram på er och ha en fin kväll!

Gugi

5 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

underbart vacker din tistel ,visst har det varit varmt o skönt men lite blåsigt idag ,känns tungt att börja jobba igen på måndag,kram Nette

Livet på Vestergård sa...

Det var en blomma som jag inte sett tidigare. Den verkar att trivas bra hos dig.
Såg att du hade bild på humlestörar i ett tidigare inlägg, det är något jag skulle vilja prova på!
Ha en skön helg!

Skogslyckan sa...

Jag har heller inte sett den växten förr, spännande med nya sorter. Hoppas du får en fin helg! Visar månadens dukning i helgen, titta gärna in!
Kram Pia

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Wow vilken häftig blomma. Den ser så fluffig ut på dina bilder, men påminner om en tistel.. Trevligt att ni har det varmt o fint i alla fall. Här är vädret helt upp å ner. Men jag försöker att inte bry mig så mycket utan hitta på nåt skoj ändå. Idag har jag tex varit ute på loppisrunda och då får det gärna vara svalt ute ;)

Trevlig lördag!
Kram Sanna

Lyckoslanten sa...

Det där var en ovanlig art så fint återgiven på dina konstnärliga foton! Det låter spännande med lidret. Ny vecka och månad blev det också! Ha det gott! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...