måndag 25 juli 2011

Mera inredning...


...från mässan i modernare tappning ;O) Jag gillar själv mer den romantiska inredningen men även jag kan hänföras av en sterilare och klassisk inredning bara om den finns i sitt rätta element.Den här växten vore inte så svår att knåpa ihop själv av flätade videkvistar!?


Färgtrenden på årets mässa gick mest i vitt, grått, svart och bruna toner.Vackra stilleben vilar gärna ögat på...I flera av husen var fönsterbågarna och t o m dörrarna i mörkgråa nyanser.


En toalett med stil... Jag blev överförtjust i lampmodellen ;O)


Speglande, blanka ytor fanns det gott om... Populärt på köksdörrar, garderober och bordsytor.


Om ni gillar den här stilen kika in här för mera inspiration. 

Ha en bra vecka!

Gugi

4 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Du har verkligen fångat mycket som jag inte har på näthinnan, men den flätade växten har jag i min fotomapp från en annan vinkel! Snygg toalett! Hoppas på fler bilder! ♥

Bea sa...

Hej!
Känner igen många interiörer du visar och den understa bilden fotade jag också :)
Visst fanns det mycket inspiration att fångas av, det var bara att välja bland alla stilarna och räckte åt alla och envar.

Ha det gott! /bea

En vacker vardag sa...

Vad du har lyckats bra med att fånga intressanta detaljer. Jag inreder också gärna med den romantiska stilen, men det hindrar ju inte en att tycka att annat är snyggt också. På min dator har musiken i din blogg väldigt hög volym jämfört med andras - ett litet minus eftersom jag oftast besöker den när barnen har somnat. Inget illa menat, men ifall du vill kolla inställningarna :-)

Ha en bra dag!

Nette Cecilia sa...

Vitt ,grått, svart o brunt är nog inredningsfärger nr 1 när det gäller färger som finns att köpa i inrednings tyger idag.tyvärr är det inte alla som vill ha det,fina bilder från mässan ,kram Nette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...