tisdag 26 juli 2011

Mässfavorit
...blev för vår del nummer 25 Villa Marina byggd av Heikius-hus. Inredningen var klart inspirerad av det maritima och vad passar bättre i ett hus med strålande utsikt över havet? Inredningen hade planerats i samarbete med Blossom.


Vackra detaljer förgyllde rum efter rum...


Tvättstugan var en charmig vrå.


I garderoben och sovrummet fanns massor av "vill-ha" kläder av stora favoritdesigners.

I övre aulan skulle jag gärna slappa i den här stolen med en favorittidning ;O)


Köket var rymligt och vackert. Spisen var placerad mitt på golvet.


Bordsdukningen gick i blått och vitt med jeansöverdrag på stolarna.

I anslutning till köket och matrummet fanns ett uterum för odling av  t ex kryddor eller blommor.

Det fanns ingenting vi ville ändra på i det här huset. Allt var perfekt! Från arbetsrummet på andra våningen var det en alldeles fenomenal utsikt över havet. Ett vitt hus, en riktig pärla! Bastun med stora fönster ut mot havet var pricken över i:et. Jag har försökt få in en bild på den men Blogger trilskas så jag ger upp... ;O(Godnatt! Vi syns en annan dag!


Gugi8 kommentarer:

En vacker vardag sa...

Vi delar mässfavorit ser jag! Visst var huset jättefint inrett. Utsikten var ju helt fenomenal också. Tänk att få ha det arbetsrummet. Det stör mig otroligt att jag missade ett rum i just dethär huset. Morr!

Ha det gott!

PS. Det gick att stänga musiken nu. Tack!

Så Vitt Jag Vet sa...

Verkar att vara ett vackert hus och fint inrett. Tur att få se bilder då jag tror att det inte blir mässbesök för mej !
Kraam
Sanne

Bea sa...

Hej!
Det huset blev "vårt hus" också, utsikten, trädäcken, inredningen, ja, allt var perfekt...!
Ett drömhus!
Fina bilder du visar!
Må gott! /Bea

Lyckoslanten sa...

Som du vet var det huset vår favorit också. vi tyckte att det var mest levande och hemtrevligt och väldigt mycket vill ha! Alla dessa balkonger och terrasser! Fina bilder du fick!
Ha en bra dag! ♥

STENLYCKA sa...

Hej goa Gugi!
Vilket hus något att drömma om!
Här lyser solen nu på morgonen, härligt för det var länge sedan. Jag är inne på min fjärde semestervecka, det har inte blivit så mycket utflykter som var tänkt, för precis när jag började min ledighet så ringde stenläggarna som vi hade bokat i höst för att lägga vår garageuppfart, att de ville komma tidigare eller rättare sagt med en gång. Så det var bara att tänka om. Det har varit grävmaskiner, duktiga stenläggare,många besökande grannar som skall inspektera, massor med sten, sand över allt och så förstås massor med fikapausar. Nu är det snart klart vi väntar på att trappan skall göras. Det har regnat mycket under den här perioden och då går det inte att sopa ner sanden mellan stenarna, så idag när det är sol här blir det att sopa.
Önskar dig en fin fortsättning på veckan
Kram Raina

Nette Cecilia sa...

Underbart hus ,dom där kläderna ser ut som de jag beställt till hösten,kramis Nette

Unknown sa...

Vilka hus... och detaljerna. Gillar den romantiska delen.
Ljuvligt somrriga bilder.

http://www.vindsromantik.blogspot.com/
Kram Maggan

Sanna - My Blueberry House sa...

Hejsan!

Men ååååh vilket hus!! Det blir min favorit också och då har jag inte varit där och sett de andra haha! Den rutiga tapeten fastnade jag direkt för och det mörka trät, industrilampa och sååå snygga möbler! När jag fick se bilden på tvättstugan, trodde jag det var... köket! Hahaha. Men det riktiga köket var det ju inget fel på heller minsann. Så himla snyggt. Du kanske får till det med Blogger en annan dag så du kan visa bastun. Den går säkert inte av för hackor den heller.

Har kikat på rummet med tandläkarstolen. Grönt är skönt sägs det och rummet ger ju en lugnande och behaglig effekt måste jag säga. Skulle absolut lugna mina nerver vid nästa besök ;)

Trämöblerna är riktigt snygga och lite shabby sådär. Gillar!

Ha en fin kväll - kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...