söndag 24 juli 2011

Bostadsmässan


Igår var min man och jag på bostadsmässan i Karleby. En varm och solig dag med en temperatur på över 30 grader. Men det gick överförväntan bra att gå runt på mässområdet som ligger vid havet. Passligt med folk och inget köande... Om det blev för hett var det bara att svalka av sig i vinden från havet på en av många, fina terrasser. Husen var som väntat stora och vackert inredda. Det var några hus som föll mig i smaken och speciellt ett, som även min man blev helt betagen av både vad det gällde boytan och inredning, men det visar jag bilder på en annan gång.


Det här var första huset vi gick in i på mässområdet, ett Teri-hus vid namn Port Victoria. Här gillade jag inredningen MYCKET!


 Tapeterna var neutralt ljusa eller beiga medan det fanns vackra väggord och bilder överallt. Jag älskar väggord!
Stora fönster som gav mycket ljus in i rummen.


Alla planlösningar var väldigt öppna och skapade rymd.


Fin etsning på terrassdörren.


Kram till er alla!

Gugi

6 kommentarer:

lyckobo sa...

Visst var det fint där, och huset du visar var också jättefint inrett! Roligt att senare få se vilken som var din favorit :)

Ha det bra!

Livet på Vestergård sa...

Jag kan tänka mig att det var mycket att se där. Tur för oss som inte har möjlighet att åka att vi får ta del av bilder i bloggvärlden :)

Lyckoslanten sa...

Jag blev också lycklig över de väggord som fanns litet varstans i husen och där i Port Victoria. Vi hade tydligen missat några hus som man borde ha sett. Fina bilder du visar från en soligare dag! ♥

Nette Cecilia sa...

vackra bilder på fin inredning,kramis ,Nette

Ord & Känsla sa...

Vilken trevlig mässa med fina miljöer. Såg väldigt snyggt ut!

Kramis Helena

Sanna - My Blueberry House sa...

Hejsan Gugi,

Åh vad roligt! Tycker det är jättekul att gå runt och titta på hus och få drömma lite ;) Snygg inredning. Ska bli spännande att se vilket hus ni föll för.

Ha en fin dag - kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...