onsdag 18 april 2012

Fångad i en glaskupa


Jag tittar in med ett snabbt inlägg så här mitt i veckan! Det är bråda tider hemma hos Gugis nu... en klädhög väntar på att sys klar till fredag för dottern har årets skrinnskoevenemang som väntar till helgen. Det ska göras balklänning, hyenadräkt och fågeldräkt... Visst låter det utmanande? Allt ska vara klart i slutet på veckan och dessutom ska det bakas till kaffeförsäljningen!


Känner mig lite som denna pjäs... instängd i sin glasbur. Strax före påsken fann jag på loppis en glasklocka som jag länge hade sökt just för att ha sönder och omvandla! För bara två och femtio fick jag ett fungerande urverk, flera andra "bra att ha reservdelar" och förstås en stor fin kupa. Underredet behövde inte ens målas för det var vackert kracklerat i cremevit färg...


Mitt högra öga har ådragit sig världens ögoninflammation igår kväll så idag fick jag lov att besöka ögonläkaren ;O(   Nu har jag fått medicin... hoppas verkligen att den hjälper snabbt! Jag kan för tillfället inte besöka er alla men jag lovar att jag tittar in när jag mår bättre och tiden räcker till!

Ha det så bra!

6 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Det låter som mera än bråttom hos dig nu .Intressanta skapelser som väntar .En sådan där klocka fanns hemma hos oss en gång i min barndom .Undrar var den finns nu . försök lugna ner dig mellan varven ,kram Nette

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Aj aj stress och jäkt och ett inflammerat öga.. inte bra. Spännande med dotterns evenemang, du måste vara en duktig sömmerska som antar den utmaningen! Vilken smart idé att använda en gammal klocka och göra om på det viset. Såna ser jag ju både lite nu och då på loppisar.

Håller tummarna för att allt blir klart i tid och att ögat frisknar till!

Kram Sanna

STENLYCKA sa...

Halloj!
Mycket på programmet förstår jag.
Plus att du inte mår bra, inte kul med ögoninflammation.
Härlig glaskupa!Har tittat på en sådan klocka på loppis några gånger,har också funderat på att köpa och sedan slakta den, nu ser jag att det måste jag göra. Din blev så fin!
Ha det nu så gott med all sömnad och krya på dig!
Kram Raina

Lyckoslanten sa...

Ja det var inte litet du ska hinna med! Jag känner mig mera som att det gäller högsta fart i ekorrhjulet nu. Precis som alltid den här tiden på året. Man får helt enkelt hålla god takt!
Lycka till med alla utmaningar! ♥

lyckobo sa...

Jösses, du är en supermama som har så mycket på g, och säkert fixar allt också utan problem!
Vilken fin glasklocka, så sött med lilla pojken inuti!
Hoppas din inflammation ger med sig, vet hur det är,många gånger drabbats :(

Ha det så bra!

StrandviksVillan sa...

Ujuj, låter som du knappt håller näsan ovanför vattenytan just nu... Det är inte kul när man får för mycket på en gång, även om det egentligen är angenäma sysslor...

Hoppas ögat fort blir bra och lycka till åt dottern med showen!
Trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...