torsdag 12 april 2012

Inget undantag nu heller


Som vanligt varar påsken aldrig länge... alltför snabbt ska påskägg och sånt plockas bort igen... Medan mitt hjärta skriker efter VÅÅÅR!!! Gör ni det? Helt otroligt nog är det bara litet på två veckor tills våren sjungs in på riktigt... Hur skönt är inte det?


Lediga dagar brukar innebära att jag använder kameran flitigt. Dagarna under påsk blev inget undantag från den regeln! Det är ingen hemlighet att jag gillar att hänge mig åt fotograferingen... då finns inte varken tid eller rum...  en enda blomma kan jag typ "fota varje millimeter av" för att ständigt upptäcka nya sidor eller blad (fniss)... färgnyanser eller skepnader. 


Växter och natur hör till det mest fascinerande man kan fota... och varje gång upptäcker man nya och allt mer lockande detaljer hos objektet."Tänk vad jag skulle vara glad
om jag fick bo på blommans blad.
Då kunde jag sitta alldeles nära
och titta och lukta på allt det kära"


Efter en kortare arbetsvecka är det ändå skönt med fredag imorgon! Det skulle inte skada med sol och varma vindar till helgen... Jag hoppas att vi alla får njuta av det!
 Kram

7 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Men du, en tio plussare till dina bilder ,vi är nog ganska lika du o jag när det gäller fotografering jag har inte räknat hur många bilder jag tog över påsk kanske 5-600 .Ikväll har vi varit ut till hamnarna dimma o starkt ljus jättevackert o alla fåglar vilket liv ,kram Nette

Så Vitt Jag Vet sa...

Tjingeling ! Det är SIAs tavlor, storleken är lite större än A3... Det är importören som säljer ut vissa produkter o har turen att en elevs mamma jobbar där.. Bästa är att produkterna är billiga men man köper fastän man inte behöver ..
Gugi du målar nog med din kamera !
Kraam
Sanne

Nyanser av vitt sa...

Vilka vackra bilder.
kram Agneta

irene sa...

Fantastiska bilder du tar!
Bara helt underbara!!
Kram Irene

STENLYCKA sa...

Du är en superduktig fotograf och jag älskar dina vackra foton.
Hoppas också på en skön varm helg.
Ha det gott, njut av ledigheten!
Kram Raina

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Jaaa jag längtar också till att våren ska sätta fart på riktigt! Nu tror jag ni haft det lite kallare än vi så jag förstår din längtan. Du får förtur ;) Fina bilder tar du och det är en fröjd för ögat att se dom här. Man kan ju vara glad för att det inte är filmrullar längre, med tanke på antalet bilder som knäpps hihi! Orkidéen blev supercool, känns som man hamnade mitt i gapet. Lite småläskigt nästan ;)

Ha en skön fredag!
Kram Sanna

Käranån sa...

Så vackra bilder du visar!! Känner igen mig i det du berättar om fotografering...Värmen får gärna komma för mig också! Ha en skön helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...