söndag 1 april 2012

För en gångs skull...


...har jag varit ut i god tid och fått påskgräset sått! I en veckas tid har vi kunnat njuta av det gröna för att inte tala om den underbara gräsdoften som sprids i rummet när man klipper gräset ;O)


Gräset såddes i den gamla vågskålen.


Idag bjöd svärföräldrarna oss på pizzeria. Firandet av födelsedagen bara fortsätter... Dagen avslutades på en cafeteria i fransk miljö. Bäst att hålla sig inomhus idag för ute har det varit och  är fortfarande svinkallt och snöfallet tycks aldrig ta slut... Dottern har kommit med önskemål om att jag skulle tillverka en krona med vita pärlor till henne för de har temadag "fantasifigurer" på tisdag i skolan. Såå... kvällen är räddad med andra ord!

Skön påskvecka till er alla!

4 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

så grönt o vackert du har det .Var till stan en sväng på eftermiddagen ,köpte några växter o annat smått .När vi for hem var vägarna bara i stan men när vi kom till Malax var det vitt på vägen o här hemma var det djupa vita spår på vägen vi har nog fått ungefär 10 cm .Ha en bra start på veckan ,Nette

STENLYCKA sa...

Vilken härlig vårfärg på gräset. Blev så fint i din våg.
Önskar dig allt gott i Påskveckan!
Kram Raina

Maria sa...

Vad underbart med lite eget grönt gräs. Och vilken fin header du har nu. Ha nu en fin fin vecka. Kram från Maria ♥

Sanna - My Blueberry House sa...

Smart att så gräs inomhus, den tanken har aldrig slagit mig. Ser jättegulligt ut i vågen. Man kanske skulle prova.. hur lång tid tar det?

Förresten, femma - nolla om jag förstod rätt? Det hade jag inte kunnat gissa på... :)

Kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...