söndag 22 april 2012

Helgens program

Halloj! En stor del av tiden tillbringades i ishallen denna helg och det blev en väldigt lyckad satsning för skrinnskoklubben och alla duktiga åkare som deltog! Som vanligt gick det inte att ta miste på all den glädje och iver som glimrade i ögonvrårna...Årets pjäs var en klassisk saga, nämligen Snövit och de sju dvärgarna.


Ett väldigt bra drag att välja en känd saga som går hem i hushållen för både gårdagens och dagens föreställning var fullsatt...Alla dessa hundratals åkare i alla åldrar gjorde sitt allra bästa på isen och showen var helt fantastisk att se. Ännu återstår en föreställning för skolbarn imorgon. Så dottern och de andra åkarna har en ledig dag från skolbänken och morgondagen börjar ännu en gång tidigt med sminkning och kamning på ishallen innan alla är klara för showdags.
Dottern in action på bilden till höger i en av fyra dresser som gjordes inför showen. Klädbytena blev många och intensiva så det fanns ingen extra tid alls att hänga med från backstage. Tur att det nuförtiden görs inspelningar på dvd som blir ett fint minne från showen!


Showen avslutades med rosutdelning till alla deltagare... Stora som små och så väldigt uppskattat!!!Passade på och knäppte några porträttbilder på dottern med håret fint stylat och sminkningen på plats ikväll. I år var det studerande från yrkesskolan som friserade och sminkade tjejerna. Alltid lika spännande och en av de grejer som är allra häftigast för en snart tonårstjej! Tänk er... tre dagar på rad dessutom ;O)
 Varmaste kram

5 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Så vackert sminkad o håret så fint,det var säkert en fin show ,kram nette

Vform sa...

Wao, vilken föreställning att få se live !!!
Fina dräkter och ett känt tema tilltalade säkert alla!
Så underbart vacker dotter ... stolt mor förstår jag!
Kram!

Livet på Vestergård sa...

Så fina foton du tagit. Det var säkert en riktigt fin isshow, både att delta i och att se på!

Sanna - My Blueberry House sa...

Fantastiskt! Vilken fin show och vilka vackra kostymer som sytts!! Enastående produktion det verkar vara. Så fin porträttbild på dottern också. Kan tänka mig att de har kul med håruppsättningar och sminkning under dessa dagar!

Blev lite full-i-fniss när du berättade att du varit på utbyte i Umeå! Hihi vilka kontraster eller hur!? Sonen hörde av sig i lördags kväll och allt hade gått bra. Familjen han bor hos verkar jättetrevliga. Så lugnande för hans smått oroliga föräldrar ;)

Ha en fin start på nästa vecka Gugi! Det sägs att det ska bli varmare... vi håller tummarna för det!

Kram Sanna

StrandviksVillan sa...

Jag visade bilderna för sonen och han ropade häpet: Det där såg ju jag idag!! Han var nämligen dit med sitt dagis på utfärd.
Showen var bra och spännande sa dom (enda som var lite minus var att det mest gick på finska).

Jättetjusigt foto på din dotter!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...