fredag 13 april 2012

Fredagen den trettonde


... behöver inte vara någon otursdag alls... Det är bara gammalt skrock! Har ni råkat ut för otrevligheter idag? Det enda jag har tyckt mig märka idag har varit att dagen har känts så otroligt lång och krupit fram från morgon till kväll. Hmm... kanske längtan efter helg var större än jag trodde?

Kvällen har jag tillbringat i badrummet med att få till ny färg på håret. Imorgon ska jag till frisörskan och fixa till lockarna ;O) Tänkte ta mig en runda på stan också... skulle behöva nya skor och vårkläder. Men ogillar att prova kläder för det tar sån tid så jag hoppas på att jag hittar snabbt vad jag vill ha!


För tillfället är jag ensam hemma. Mannen och dottern är i ishallen på träningar. Njuter av fredagskvällen med kaffe och en citronsmakande skumboll. Namnam... Minns ni barndomens negerkyssar? Så goda de smakade! Kaffet dricker jag ur en rysk kaffeservis som jag även har tekoppar av. Servisen är inköpt på loppis för några år sedan. Den brukar jag ofta duka fram med på våren, särskilt i påsktider och förresten är det min svärfars älsklingservis ;O) Han gillar den mest av alla!!


Rysningarna längs med ryggraden har varit många den senaste timmen... beror inte på rädsla eller nåt utan jag har lyssnat på tv-programmet Voice of Finland. Wow... jag skulle allt vilja att varenda en går vidare till final men ikväll väljs de fyra som tävlar om titeln nästa fredag. Väldigt hög standard på dem och så gott som alla har fått stående ovationer ikväll! Go for it! 


Ha nu en riktigt skön helg alla!

Kram från mig

5 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Vilket godismys hos dig ,vacker servis.Det där med kläder är ju minsta problemet i världen hos mig .Kram Nette

Vform sa...

Ha en fortsatt skön helg själv!

Lyckoslanten sa...

Slurp, säger jag! Ser gott ut och så vackert! Förstår att man kan bli förtjust i ditt porslin.
Jag ska bli bjuden på en stadsdag så hojta om du ser någon misstänkt!
Lycka till med lockarna! ♥

Sanna - My Blueberry House sa...

Hej Gugi,

Fira in fredagen med bakverk på vackert porslin låter hur trevligt som helst! Kan behövas lite extra energi när man ska hänga i provhytterna också. Hoppas du hittar det du behöver och att det går undan ;)

Trevlig helg!
Kram Sanna

Finlandssvenska inredningbloggar sa...

http://fisveblogg.blogspot.com/

Kolla in den nya sidan för alla oss finlandssvenska inredningsintresserade

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...