måndag 2 april 2012

Förtrollad av SvansjönDagens pics blev tagna igår morse innan ovädret bröt ut. Morgonen var kylig men otroligt vacker, lugn och stilla. Bilfärden tog mig till en oförglömlig plats. Hundratals svanar strövade runt på åkrarna och njöt av en stunds vila.Jag har aldrig tidigare sett så många svanar på ett och samma ställe... ååh, gudomligt vackra!
Svanen är nog min favoritfågel av alla... Vit och ståtligt vacker!

Veckan har börjat med nya tag... och det är ju inte vilken vecka som helst utan PÅSKVECKAN! Ha en fin sådan!

Kram

6 kommentarer:

Bea sa...

Underbart med alla dessa "dansande" vårfåglar! Gillar!
Ha en fin vecka! /Bea

Nette Cecilia sa...

så vackert ,tänkte påskfjädrar kan ju vara så olika ,vi for faktiskt förbi där igår men då snöade det så kamerorna fick vila i baksätet ,kunde nog exportera några ekorrar till dig dom äter så mycket ,köpte nötter o havre igår till flyttfåglarna men dom har nästan ätit upp allt redan ,kramis ,nette

Louise sa...

Fina bilder...men annars är jag rädd för svanar ;)

Laila sa...

Jag var där för några år sedan. Skulle verkligen vilja göra om det! Det var verkligen en mäktig synd när dom kom och sjöng så fint

Ann-Mari sa...

Vackra bilder. Jag satt länge och beundrade den med de sittande svanarna i bakgrunden och en som flyger lågt i förgrunden. Konstverk!
kram
Ann-Mari

STENLYCKA sa...

Godmorgon Gugi!
Så vackert med alla svanar. Vi brukar också ha en plats på våren där många svanar stannar till, men i år har det inte varit så många där, nu ser jag var de är....
Ser väldigt vintrigt ut fortfarande hos dig med snö på åkrarna, här har vi vårligare.
I går kväll efter jobbet så tog jag en promenad till vår kyrkopark för att se om vitsipporna hade slagit ut. Jo, de hade börjat blomma men de hade inga ben var så väldigt korta. Det blev en liten bukett. Däremot blommade parken av blå scillor.
Visst, har vi en härlig tid nu när det börjar blomma både i våra trädgårdar och i naturen.Hoppas det händer snart hos dig också!!
Nu skall jag sätta mig i bilen och åka till staden och besöka tandhygienisten något som inte står så högt på önskelistan men som måste göras.
Önskar dig allt gott i påskvecka!
Kram Raina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...