fredag 6 april 2012

Kvasten jobbar för fullt


Hejhej påskgodingar! Jag tog mig en svängom med kvasten i natt... behövde ses över och trimmas  litet. Fullmånen visade vägen så det är lätt att hitta på himlavalvet ;O)


Jag hade tänkt korta av låååångfredagen avsevärt med en låååång tupplur på morgonen efter  den sena natten... Men vaknade tidigt av högljudda röster som försökte få liv i mig! Upp och titta!!! Nästan så jag måste gnugga ögonen... det hade kommit minst tio cm vit fluffig snö på natten... Kanske vinterns sista?Visst hade jag kunnat drömma vidare på min sköna dröm... Jag som var bjuden på påskfest till slottet av självaste kungen och drottningen! Febrilt sökte jag balklänning när verkligheten kallade... Fast njäääee... det får nog bli Blåkulla... mera min grej i alla fall ;O)Nu ska det göras lite färdkost och annat mumselimums... Sedan blir det ny tur med kvasten om den nu inte är alltför insnöad,, vill säga... ;O)

Hasta kvasta!

6 kommentarer:

Ninne sa...

Inte ska du ge dej ut i snöyra på kvast. Bättre o drömma gott hemma i stugvärmen. Här snöar det inte, men vem vet innan kväll kanske det kommer. Vi vill dock inte ha snö Bara lite varmare. Lilla Sädesärlan sa "tillebaka är jag" igår o starar o ja alla vårfåglarna är kommna.. Inatt VAR DET INTE frost.. Då blir man glad. Ha EN GLAD PÅSK
Ninne

Lycka är ~ Onnea on sa...

hoppas det blir sista snön för denna gång. just nu snöar det hos oss också.
nu är säkert kvasten i bra trim till i kväll..kör försiktigt.
~marita~

STENLYCKA sa...

Jag har just landat i snömodden, måste vila mig med lite varma drycker för det är så kallt att hålla i kvasten och jag fryser om rumpan.

Glad Påsk på dig!!
Kram Raina

Vform sa...

Nej, inte kan du ge dig iväg med balklänningen på kvasten ...
och inte heller i snömodd ...
Vi fick inga sådana mängder snö här inte, och solen kom ganska snart och stekte oss i gurkhuset ... som om plantorna inte förstår att de ska ta påskledigt! Men neej, de växer så det knakar ...
Härliga bilder !! GLAD PÅSK!
Kör försiktigt i mörkret! Ses!!

Nette Cecilia sa...

fick ni så mycket snö här kom det bara ett lätt puder ,hoppas kvasten är trimmad nu ,kram Nette

lyckobo sa...

Vi får verkligen hoppas att det var årets sista snö,så du inte navigerar vilse på din kvast;)
Skön Påskhelg!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...