onsdag 25 april 2012

Fotobok


För ett par veckor sedan fick jag hem en fotobok som jag har jobbat rätt mycket med under vårvintern. Den blev på hela 430 sidor tjock fylld med ungefär 1500 foton tagna de senaste två åren...


Jämfört med andra fotoböcker som jag har gjort tidigare höll den t o m bättre kvalitet och färgerna  återgavs helt korrekta precis som på datorskärmen. Jag blev verkligen glatt överraskad plus att prisnivån var mycket lägre ;O)  Boken har jag beställt här och den kom snabbt hem per post. Själva programmet var heller inte svårt att arbeta med. 


På samma ställe går det att förvandla bloggen till bokform... Kanhända att det blir nästa projekt!?


Ännu ett tips som heter duga är ett fotoredigeringsprogram som heter picmonkey där det går att fixa till bilder på ett lätt och snabbt sätt. Absolut värt att ta en titt på!

Kram 

7 kommentarer:

Bea sa...

Åh... det var en fin bok och så många sidor det blev. Förstår att det tog sin tid i anspråk att skapa alla bilderna till en helhet och någon sorts ordning.
Tack för tipset på de olika länkarna.
Ha det gott /bea

sanna sa...

Ja men en bok vill jag göra. Alla dessa digitala bilder som man samlar på sig. Tack för länkarna, jag ska ta en ordentlig titt.

Livet på Vestergård sa...

Det är så roligt att samla fotona i fotoböcker !
Det blev en tjock bok :)

Ann-Mari sa...

Fina tips. Vore kul att göra en bok av bloggen. Din fotobok ser vacker ut. Vad roligt att den uppfyllde förväntningen :)
Kram

Lyckoslanten sa...

Den boken blev säkert bra! Jag är så nöjd med mina tjocka blurb-böcker! Rekommenderar bloggboken och visst har den bra kvavlitet och är prisvärd! Skön fredag! :o)

Käranån sa...

Önskar dig en skön helg med din nya fina fotobok. Tack för tipsen!

hampus sa...

wow.. 430 sidor, vad kostade den?

själv använder jag www.solentro.se och är supernöjd, svensk kvalitet..hehe..

Ha de/h

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...